Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ilyen macsó faszik mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen macsó faszik mit hisznek magukról amúgy? :D 20/l

Figyelt kérdés
Sok ilyen pasit látok, hogy próbálnak tökéletesen kinézni 190 centik full izmosak meg minden, de csak szerintem jut róluk eszembe egy hülye kislány?:D nem azért mondom mert nem tetszenek, csak ez jut róluk eszembe.
2013. júl. 3. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
8as vagyok ,ha bukszràm most mond meg :)
2013. júl. 3. 22:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Első látásra beléd estem:D:D
2013. júl. 3. 22:31
 13/17 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! a tükör előtt nézi magát, ehhez semmiköze a gyúráshoz, ez belsőből fakad, nem megyek bele, de tény több ilyen nem kell, viszont se a magasságnak, se az izomnak nincs hozzá köze, N
2013. júl. 3. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Részemről is :D
2013. júl. 3. 22:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Mert egyfolytában azt tömik a fejükbe,hogy csakis akkor lehet csajod,ha te vagy a legjobb,legizmosabb stb..

Erre a csajok is rátesznek amikor filmszínészekre csorgatják a testnedveiket,a pasik meg azt hiszi,hogy olyannak kel lenni

2013. júl. 3. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:
71%

Na most vehetném magamra de minek :D

Én pl azért járok konditerembe mert irdatlan vézna voltam 190 centimmel. És hízni nem hízok. Így viszont már felszedtem annyi izmot hogy emberi formám legyen.

Nem azért , hogy most egy csajnak feszítgessem a bicepszem hogy húdenagy. Szóval ne általánosítgassunk kéremszépen

2013. júl. 3. 22:43
 17/17 anonim ***** válasza:
62%

Hát figy szerintem sokat teszünk mi ezért,hogy jó pasik legyünk,esszük a száraz mellfilét rizzsel,amikor már hánynánk tőle egy isteneset.

Edzünk és már a sírás határán vagyunk de még toljuk a vasat,mert kell hiába fáj hiába könnyezünk.

Amúgy nem értem miért is lenne hülye aki edz?

Összes edző spanom mind sikeres ember,saját cég,a másik srác IT vezető beosztásban van,a 3.programozó(saját cég),4.kollégám ő is fejlesztő az 5. is.

Ez mind komolyan gyúr ha úgy tetszik :)

A tiptop 10 sunciknak ez a test kell,nyilván.

Gondolom bennünk van,hogy a legkomolyabb sunáknál könnyebb dolgunk van,ha ott egy vékony srác és ott van egy kigyúrt nem kérdés melyikhez vonzódik az adott jó csaj,plána ha zseton is élén van akkor meg nem is kérdéses.

2013. júl. 3. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!