Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? (rák)

Figyelt kérdés

Nyáron megismerkedtem egy sráccal. Egyre többet találkoztunk, viszont én csak barátként tekintettem rá. Odáig fajultak a dolgok, hogy virágot is kaptam tőle, puszikat is, közös kép is, stb. (szexre nem került sor).

Még nyáron, egy iszogatós este után (amúgy nem szokásom inni), hagytam neki egy üzenetet, amiben annyit írtam neki, hogy 'nem érdemelsz meg' (nagyon rossz húzás volt, tudom). Màsnap is írtam neki, bocsánatot kértem tőle és elmondtam neki, hogy ittam. Onnantól kezdve az üzenőfala olyan ócsároló üzenettel, ami egyértelműen nekem szólt (ráadásul közben egy másik pasival le is feküdtem, de erről ő nem tudott). Megszakadt a kapcsolatunk.

Csavar: megtudtam, hogy rákos. Azt is, hogy már akkor is beteg volt, amikor velem találkozgatott.

Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon össze vagyok zavarodva!!!

2013. dec. 20. 23:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Helyre hozni, mert buta voltam, de már úgyis felesleges...
2013. dec. 20. 23:46
 22/30 anonim ***** válasza:
Már nem vagytok együtt: Semmit az égvilágon.
2013. dec. 20. 23:49
 23/30 anonim válasza:
gondolom ismered az osztrákos viccet...
2013. dec. 20. 23:51
 24/30 A kérdező kommentje:
Èn a kezdetek kezdetén sem éreztem úgy, hogy együtt vagyunk. Biztos velem vannak bajok... :-/
2013. dec. 20. 23:51
 25/30 anonim ***** válasza:
# 25 pont ezért nem kell semmit csinálnod, nem voltatok együtt, mi az isten farkát szeretnél?
2013. dec. 20. 23:52
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem voltunk együtt, de akkor miért kell le ri-------cozni?!?!?!?!?!?!?!?!?????????!
2013. dec. 20. 23:54
 27/30 anonim ***** válasza:

Én nem r.i.bancoztalak le, de azért vegyük át a problémákat.

Először is olvasd el a kérdésed kifejtését! Az első bekezdés még oké, onnantól az egész tiszta zavaros. Miért írtad a srácnak, hogy "nem érdemelsz meg" és miért gondolod, hogy rossz húzás volt? Miért kezdett el egy ilyen üzenet miatt ócsárolni? Akkor csaltad meg? Miért csaltad meg?

Megszakadt a kapcsolatotok, most mégis mit akarnál tőle? Min változtatott volna, ha kiderül, hogy rákos? Akkor nem csalod meg? Vele maradsz szánalomból? Vagy azért érzed szarul Magad, mert megbántottál egy egyébként is beteg embert?

Még egyszer mondom: hagyd békén a srácot!

2013. dec. 21. 00:02
 28/30 anonim ***** válasza:
nekem úgy tűnik, csak haverok voltak, nem csalta meg
2013. dec. 21. 00:05
 29/30 anonim ***** válasza:

"Miért csak most tudtam meg, hogy rákos??"

Akkor miért lett volna más a helyzet? Ha valaki rákos, azt jobban szereted, vagy mi? Ez hülyeség!

Ezt elszúrtad, most már hagyd. Akkora szerelem úgysem volt, különben nem feküdtél volna le közben mással.

2013. dec. 21. 00:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Mit változtat ez a tényeken?
2013. dec. 21. 00:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!