Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (rák)
Nyáron megismerkedtem egy sráccal. Egyre többet találkoztunk, viszont én csak barátként tekintettem rá. Odáig fajultak a dolgok, hogy virágot is kaptam tőle, puszikat is, közös kép is, stb. (szexre nem került sor).
Még nyáron, egy iszogatós este után (amúgy nem szokásom inni), hagytam neki egy üzenetet, amiben annyit írtam neki, hogy 'nem érdemelsz meg' (nagyon rossz húzás volt, tudom). Màsnap is írtam neki, bocsánatot kértem tőle és elmondtam neki, hogy ittam. Onnantól kezdve az üzenőfala olyan ócsároló üzenettel, ami egyértelműen nekem szólt (ráadásul közben egy másik pasival le is feküdtem, de erről ő nem tudott). Megszakadt a kapcsolatunk.
Csavar: megtudtam, hogy rákos. Azt is, hogy már akkor is beteg volt, amikor velem találkozgatott.
Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon össze vagyok zavarodva!!!
Köszönöm, hogy ennyire butának nézel!!! Tisztában vagyok vele, hogy nem fertőző a rák!
Viszont arra nem gondolt, hogy velem mi lenne?! Mármint, ha nem gyógyulna ki?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!