Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? (rák)

Figyelt kérdés

Nyáron megismerkedtem egy sráccal. Egyre többet találkoztunk, viszont én csak barátként tekintettem rá. Odáig fajultak a dolgok, hogy virágot is kaptam tőle, puszikat is, közös kép is, stb. (szexre nem került sor).

Még nyáron, egy iszogatós este után (amúgy nem szokásom inni), hagytam neki egy üzenetet, amiben annyit írtam neki, hogy 'nem érdemelsz meg' (nagyon rossz húzás volt, tudom). Màsnap is írtam neki, bocsánatot kértem tőle és elmondtam neki, hogy ittam. Onnantól kezdve az üzenőfala olyan ócsároló üzenettel, ami egyértelműen nekem szólt (ráadásul közben egy másik pasival le is feküdtem, de erről ő nem tudott). Megszakadt a kapcsolatunk.

Csavar: megtudtam, hogy rákos. Azt is, hogy már akkor is beteg volt, amikor velem találkozgatott.

Ti mit tennétek a helyemben? Nagyon össze vagyok zavarodva!!!

2013. dec. 20. 23:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. A legjobb, ha békén hagyod a srácot és élsz tovább.
2013. dec. 20. 23:25
 2/30 anonim ***** válasza:

semmit

de adhatsz neki orált.

3/30 anonim ***** válasza:
98%
enyhén ribizli vagy. sajnálatból ne gyere vele össze,csak mégjobban elrontod az egészet
 4/30 anonim ***** válasza:

semmit

hagyd békén

2013. dec. 20. 23:26
 5/30 anonim ***** válasza:
Orálisan kényeztesd.
2013. dec. 20. 23:27
 6/30 anonim ***** válasza:
pippantsd le
2013. dec. 20. 23:28
 7/30 A kérdező kommentje:
Annyira tudtam, hogy ez lesz... Miért csak most tudtam meg, hogy rákos?? Ő már akkor is tudta!
2013. dec. 20. 23:29
 8/30 anonim ***** válasza:
Hagyd békén!!!! Tényleg jobbat érdemel!
2013. dec. 20. 23:30
 9/30 Dwight Schrute ***** válasza:
94%
Ha amiatt aggódsz, hogy esetleg elkaptad, most szólok, hogy nem fertőző
2013. dec. 20. 23:31
 10/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ennyire butának nézel!!! Tisztában vagyok vele, hogy nem fertőző a rák!

Viszont arra nem gondolt, hogy velem mi lenne?! Mármint, ha nem gyógyulna ki?!

2013. dec. 20. 23:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!