Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a pasik többsége, hogy egy nő házias legyen?
a valasz iroja 86%ban helyes valaszokat ad...22.54...
az a baj, hogy a nok kezdenek elkenyelmesedni, es a ferfiak is...mindenki csinalja asajat dolgat...a munkamegosztast meg lehet oldani ugy, hogy mindket felnek jo legyen...2000 evig nem volt panasz a noktol, hogy ok kell mindent elvegezzenek, ami a haz korul van...de most, mintha tul nagyra ertekelnek egyesek sajat magukat...mint peldaul te....eredmenyesen is meg lehet osztani a munkat...nagyon sok olyan csaladot ismerek, ahol a ferfi reggel 6tol, este 6ig kemenyen dolgozik, a no pedig reggel 7tol delutan 2ig; a no hazamegy ltelepszik a TV ele s aztan ot ne zavarjak, mert pihen!...a ferfi hazaer a munkabol este 6utan, s csinalnia kell valami etelt, ha enni akar, mert a kedves mukormes felesege nem ert ra, mert ment a TVben a kedvenc musora....szegyen!...szanalmas!
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. 15:35
Biztos van ilyen is, amit mondtál. De ez pont az ellentettje a másik végletnek, amikor a nő robotol, és a férfi nem csinál semmit, csak munkába jár. Se ez, se az nem jó.
Vagy szerinted rendben van, hogy a férfi elkényelmesedhet, a nő meg nem? Mindketten emberek vagyunk.
És természetesen sokra tartom magam, van bennem annyi büszkeség, hogy elvárjam a másiktól, hogy egyenrangú partnernek tekintsen, ne valami cselédnek, akinek a dolga a ház rendben tartása. Ketten élünk ugyanabban a lakásban, nehogy már csak én (vagy csak ő) tegyek érte.
Azt se szeretem, amikor egyes lányok összekeverik az affinitásukat azzal, hogy "ez az én dolgom, mert női munka!" Lehet valaki háziasabb a másiknál! Én ismerek párokat, ahol mindig a férfi főz, mert neki van érzéke hozzá.
a valasz iroja 86%ban helyes valaszokat ad...18.20..
en pont az egyenletes munkamegosztasrol beszelek....de ugy latszik nem ertetted meg....ugy kell elosztani a teendoket, hogy mindket felnek jo legyen...ez az en velemenyem...s ne robotoljon senki, mar nem abban a vilagban elunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!