Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja el a pasik többsége, hogy egy nő házias legyen?
Az emanciőációról: nem jogos szerintem ezt ma felhozni, ugyanis állatira nincs közünk azokhoz, akik anno azt el akarták érni - gondolom mert úgy érezték ők is többre képesek, mint a port odébb seperni, szóval érhető azért, de az igazságtalanul találták ki, hogy ugyanannyi melót várnak el a munkahelyen tőlük (mondjuk minden np dolgozhat csk 4-6 hatórában).
Lényeg a lényeg, mi nem azok vagyunk akik így alakították, mi ebbe beleszölettünk, s ma már olyan helyzet, hogy egy fizuból nem megy, de akkor igen is segütsenek egymásnak a párok, osszák meg, beszéljék meg, ne csak háborogjon mind a kettő: az egyik hogy ez sok neki, a másik meg a fejéhez vágja az emancipációt.. amihez holtra nincs közünk ma...
Az úrnak, akinek a felesége nem akar dolgozni menni: szerintem Te biztos nagyon értékelendő vagy, hogy eltartod a családod,DE szerintem Te őt ezzel totálisan elkényeztetted. Ez a ló másik oldala, ha ő otthon van, akkor van ideje elmosogatni, s ha kellene, igen is el kellene mennie dolgozni, nem biztos, hogy örökké jól keresel majd.
Szóval igen megszoktattad velet ezt a helyzetet, elkényelmesedett!!! Ezt már az elején le kellet volna szögeznetek, ok te dolgozol, de akkor neked nem kell mosogatni, mert ő azért van otthon, hogy ezek meglegyenek...
Utolsó hozzászóló! Ez így igaz! Végre valaki megértette! :)
Nem a munkával van bajunk, hanem az "arányokkal".
Jó pasi vagy! :)
Kíváncsi lennék arra a munkára, ami 3 milliót fizet! Ezt én nőként is elviselném:)
és mellette a férjecském otthon főzne, mosna, mosogatna, kapálna, gyereket nevelne és uzsonnát készítene...én meg keresném a sok zsét...király
26.L
tudom h régi a kérdés, de nem bírtam megállni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!