Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság léteznek még hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság léteznek még hűséges férfiak vagy felesleges megbízni bennük?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék általánosítani, de az utóbbi időben annyi rossz tapasztalatot szedtem össze ezen a téren, hogy kezdek teljesen kiábrándulni abból a hitből, hogy léteznek még normális, hűséges férfiak.

Egyrészt elég sok olyan férfi kikezdett már velem, akinek barátnője/felesége van, és amikor kérdőre vontam őket, akkor elkezdtek mentegetőzni, hogy azért még szeretik őket, ez csak szex lenne meg hasonlók.

Másrészt, rengeteg kollegámat vagy férfiismerősömet hallottam már azt ecsetelni, hogyan csalják a barátnőjüket, akinek eszébe sem jutna, hogy mellette van egy másik nő is, nekik meg kényelmes ez a helyzet.

Harmadrészt, a saját barátnőim is sok ilyen történetet meséltek már, a kérdést is éppen az ihlette, hogy egy általam teljesen normálisnak vélt srácról kiderült, hogy a barátnőmmel akarta csalni a párját, még a beszélgetés is láttam, amiben próbálta rávenni a dologra.

Szóval... egyszerűen kiábrándító. Főleg azért, mert nekem is van egy párom, akit mindenkinél jobban szeretek és akiről sosem feltételezném, hogy esetleg megcsalna engem, mostanában azonban egyre többet gondolok arra, hogy honnan tudhatnám ezt biztosan? Hiszen ezek a lányok is megbíznak a párjukban, eszükbe sem jutna, hogy ilyen csúnyán átverik őket...

A válasz légyszi ne az legyen, hogy "a nők is ugyanezt......", mert a kérdés most a férfiakról szól.

2013. dec. 20. 18:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

10essel értek egyet

Igen létezek!

2013. dec. 20. 18:39
 12/21 anonim ***** válasza:
33%

Nem a macsó pasikat kéne hajtani.

Én is egy normális hűséges pasi vagyok aki tényleg szereti a barátnőjét. 23/F

Bár most pont van barátnőm de sokat szívtam azzal, hogy nem vagyok macsó.

2013. dec. 20. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen vannak!

Itt vagyok például én is.

Nekem állandó és hűséges társam az örök magány.(Természetesen ez fordítva is igaz, én is hűséges "társa" vagyok "neki".)

2013. dec. 20. 18:55
 14/21 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem "macsó" férfiakról van szó, hanem teljesen átlagos, normálisnak tűnő emberekről, akikből ki sem néztem volna ezt a dolgot, éppen ezért lepődtem meg ennyire.

De ismétlem: nem akarok általánosítani, csak amikor már ennyi példával találkozom, akkor akaratlanul is megfordul az ember fejében, hogy "mi van, ha az enyém is..."?

2013. dec. 20. 18:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor dobd ki a pasid ha nem bízol benne.Ennyire nem ismered?
2013. dec. 20. 19:07
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

Bocs, de sértőnek érzem a kérdést. Ha lenne párom, eszembe se jutna más nőre nézni. Talán rossz helyen, rossz társaságban és rossz módszerekkel ismerkedsz. Sőt, szinte biztos ez lehet benne. Esetleg csak a külső alapján ítélsz és ha jóképű, már be is állítod magadban jónak, ami persze butaság.

Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy most akkor olyannal jöjj össze, akit nem tartasz vonzónak, inkább csak azt tanácsolom, hogy MIELŐTT összejössz vele, ismerkedj meg vele rendesen és ne a kapcsolatban tedd ezt meg. Itt hibázzák el sokan manapság.

22/F

2013. dec. 20. 19:09
 17/21 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért kell kiforgatni a szavaimat.

Ahogy írtam, én megbízom a páromban - de amikor rendszeresen azzal találkozom, hogy mások is megbíznak bennük, mégis pofára esnek, akkor RACIONÁLISAN felmerül bennem, hogy akár én is lehetek ilyen helyzetben.

Nyilván nem ezen forgok, de mivel gondolkodó ember vagyok, amikor látok egy általános dolgot, nyilván eszembe jut, hogy én is lehetek ennek részese.

2013. dec. 20. 19:10
 18/21 anonim válasza:
Valószínű akik hűségesek azok nem is kezdtek ki veled így nem tudhatod, hogy léteznek :)
2013. dec. 20. 19:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Persze hogy léteznek. Szerencsére a férjem is ilyen.

És ezt úgy mondom hogy voltak kapcsolataim, volt amikor megcsaltak, volt amikor meg akartak, csak előbb rájöttem, és szakítottam.

És még így is azt mondom, hogy vannak hűséges pasik: azok, akik igazán őszintén, és tiszta szívvel szeretik a párjukat, feleségüket, azok nem csalják meg.

27/N

2013. dec. 20. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

"Nem szeretnék általánosítani"

akkor ne is tedd. azért mert van pár félrelépő gyökér mind a 2 nemben, még nem ez az általános és az elvárt.

ha meg általános és elvárt lenne, akkor se tenném meg!

2013. dec. 20. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!