Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A "túl jó vagy nekem" tipikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "túl jó vagy nekem" tipikus lekoptatós duma?

Figyelt kérdés
Van egy pasi akivel randizgatunk, és most előjött ez a dolog msnen, hogy én túl jó vagyok neki, meg hogy ő nem olyan pasi, amilyen én megérdemlek meg amilyennek én képzelem őt.. Leakar koptatni ugye? :S:( Csak nem értem miért..
2009. nov. 25. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Jaja, ez lekoptatás.
2009. nov. 25. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, le akar koptatni. Vagy azért mert nem tetszel neki eléggé, vagy azért mert magával van akármilyen baja (komplexus, kisebbrendűségi érzés) De mindenképpen hagyni kell.

31/N

2009. nov. 25. 19:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy balhés, és nem megy neki a megváltozás.. de próbálkozik, csak nem úgy veszi észre, mintha sikerülne neki. Hát nem tudom, akkor inkább hagyom. Köszönöm a gyors válaszokat!
2009. nov. 25. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Mar le is koptatott.
2009. nov. 25. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen ez egy lekoptatós duma. Azt, hogy miért akarja tőle kell megkérdezni.
2009. nov. 25. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,le akar koptatni,mint előttem is írták páran,úgyhogy még ma felejtsd el,és nézz más pasi után!
2009. nov. 25. 19:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ezt kb akkkor mondom, ha nem érdekel úgy az illetőt, ahogy én őt.
2009. nov. 25. 20:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség,hogy lekoptató duma... lehet tényleg az...de pl én már tapasztaltam olyat,hogy a barátnőm annyira jól nézett ki,hogy egyszerüen hülyén éreztem magam mellette.na most lehet,hogy a csávó is kevésnek tartja magát hozzád,és rosszul érezné magát melletted mert te szép vagy ő meg nem tartja magát annyira szépnek. szal szerintem nemfeltétlenül lekoptató
2009. nov. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!