Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik fiú-lány barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik fiú-lány barátság?

Figyelt kérdés
Most hárman (2 lány és 1 fiú) jó közeli barátságba kerültünk. Tök jól elvagyunk, de fontos dolgokat is megbeszélünk. Szerintetek ez maradhat ennyi? Vagy előbb-utóbb valamelyik fél részéről több lesz?

2013. dec. 19. 22:47
1 2
 11/20 anonim válasza:

nincs fiú és lány közti barátság ha csak mindegyik félnek van barátja/barátnője

élvezzétek ki amíg csak barátok vagytok szépen lassan ez átfog fejlődni és akkor már észre sem veszitek hogy mit csináltok

2013. dec. 20. 20:56
 12/20 anonim válasza:
nincs fiú és lány közti közeli barátság.élvezzétek i amg még csak barátok vagytok
2013. dec. 20. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

9. vagyok

én speciel nagyon jól tudom hogy aki a barátom az csak ennyit érez, és nem többet. Mivel barátok vagyunk, belelátunk egymás magánéletébe, ahogy ő tud a házasságomról, ismeri a férjemet, úgy én is tudok hogy van egy lány az életében akiért odavan, és azt is tudom hol ismerte meg, így kizárt hogy én lennék az.

Plusz kizárt hogy akarjon valamit, mivel foglalt vagyok.

Valamint nem vagyok az esete mint nő:), és ő sem kifejezetten az enyém. Helyesnek helyes, de kizárt hogy mint pasi érdekeljen.

Én a fiatalabb pasikat kedvelem...és vannak egyéb más dolgok is amik miatt nem:)

ennyi

nem tudom ezen mit nem lehet megérteni. Ha 2 ember egymásnak nem jön be, nem lesz semmi köztük attól függetlenül, hogy van e párjuk vagy nincs.

27/N

2013. dec. 20. 21:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval :) nekem is van 2közelebbi fiú barátom :)
2013. dec. 20. 21:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem...sajnos nincs ilyen:"(
2013. dec. 21. 13:12
 16/20 anonim válasza:
0%
ez az eleje egy jó kis gruppennek.
2013. dec. 22. 00:30
 17/20 anonim válasza:

utolsó: te kanos állat:DD

és igen van fiú-lány barátság...nekem is van legjobb fiúbarátom.

és egyáltalán nincs több mint barátság.

sőt...szinte fiúkkal vagyok mindig...egyszerűen nem tudnám elképzelni fiú barátok nélkül az életem...:)

jó hogy ilyen jó barátságba vagytok. nem lesz semmi... :)

2013. dec. 23. 16:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen, létezik!

Három nagyon jó fiúbarátom is van, az egyiknek egyáltalán nem vagyok az esete, ő se nekem, ezt tudjuk is mind a ketten. Egyszer került szóba ez, hogy mi lenne, ha..de hamar elvetettük ezt a gondolatot, mert ő sem tud rám másként tekinteni, mint barát, én sem rá.

A másik egy nálam pár évvel idősebb srác, van barátnője, semmi többet nem érez, én sem. Nagyon jó vele beszélgetni, és talán az egyetlen ismerősöm, akivel mindig van is miről beszélni.

A harmadik pedig az exem. A szakítás után egy évig nem igazán beszéltünk egymással, aztán tisztázva lett, hogy egyikünk sem érez már semmit a másik iránt. Soha nem lett kimondva, hogy jó barátok vagyunk, de a rövid, ám annál mélyebb kapcsolat után megmaradt egyfajta kötődés...Ha szükségem van valakire, ő mindig ott van, segít mindenben, amiben csak tud, és én is szinte bármit megtennék érte feltétel nélkül. Azt mondják, szerelemből nem lehet barátság, szerintem mi ezt megcáfoltuk.

2013. dec. 24. 05:23
 19/20 Szepasszony válasza:
Kedves kerdezo!eddig én is azt hittem,hogy igen!sot biztos voltam benne!de 22eves koromra az élet megcáfolta!kb 1eve megisertem 1fiut,teljesen 1hullamhosszon voltunk!nagyon joba lettunk!annyira kedveltem,mindent elmondhattam neki,persze forditva is!nekem volt baratom,akit akkor ugy hittem,szeretek!de a fiú legjobb "baratom"megcafolta!beleszerettem,ugy,hogy nem is vettem eszre!sokaig szenvedtem,mert keptelen voltam csak a baratja lenni!(o semmit nem tudott az en erzeseimrol)!1nap,megcsokolt,osszejottunk!most tudtam meg,hogy lehet mar nem is fogom latni,elkoltozik;-(
2013. dec. 26. 20:06
 20/20 Emberek ***** válasza:

Igen létezik, és nem tudom hol élnek azok, aki azt mondják nem létezik.

Nekem a legjobb barátom egy lány, immáron 13-14 éve ismerem, együtt nőttem fel vele, és ahogy a kedves 27 éves nő válaszoló mondja belelátunk egymás magánéletébe, így ez kizáró ok, hogy a másik legyen a választás. Igaz ami igaz csak ketten vagyunk így barátok.

És amint írtam is így vagyunk már több mint 10 éve. Igaz talán nem olyan nagyon hosszú idő, és fiatalok is vagyunk, de ettől függetlenül jól elvagyunk, tudjuk, hogy számíthatunk a másikra mindenkor. És ez a legjobb az ilyen barátságokban, hogy bármit el lehet mondani a másiknak anélkül, hogy hülyének nézne, vagy kigúnyolna

Ugyanakkor nem állítom, hogy nem fordult meg bennem az, hogy esetleg Vele összejönni, de gerinctelenség lett volna az alakuló kapcsolatát tönkretenni, és kockáztatni a barátságunkat.

De tudjátok mit? Én elmondtam a véleményem, akik nem hiszik azok így jártak :)

2013. dec. 26. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!