Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ilyenkor mit kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mit kéne tennem lányként?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélgetni egy fiúval aki megtetszett nekem és én is neki. Kis idő múlva olyanokat írogatott Facebookon, hogy szeret, hiányzom neki és hogy meg akar csókolni. Nagyon kedves dolgokat írt nekem. Másnap reggel az iskolában reggel lementünk egy helyre ahol ölelkeztünk. Délután is beszélgettünk Facebookon és azt mondtam neki: "Bocs de szerintem a csók után nem nagyon lesz semmi komoly köztünk." Erre megkérdezte, hogy miért vagyok ilyen negatív és azt írtam erre hogy akkor szia, erre ő: "Ok szeretlek puszi szia" és onnantól kezdve nem is beszélgetünk se suliban se sehol és ha suliban beszélünk is, akkor is csak egy mondatot. Nem tudom erre mit kéne reagálnom mert azóta konkrétan mindketten tojunk egymás fejére. Írjak neki szerintetek vagy ezek szerint már nem érdeklem? Nem akarom az egészet nagy dobra verni, de elég furcsa, hogy egyik napról a másikra nem beszélünk. Írjak neki? Mit tegyek?
2013. dec. 19. 16:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szerintem is jobb lesz ha elfelejtem. Nem vagyok belé szerelmes nem is akartam ezt az egészet.
2013. dec. 19. 16:25
 12/12 anonim válasza:
Ezeknek a mai kölyköknek furcsa egy gondolkodásmódjuk van. [igen itt rád céloztam kedves kérdező]
2013. dec. 19. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!