Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb? Egyedul vagy egy olyan emberrel akit nem kivanunk?
1/8-as:
nem hiszem el hogy vannak ilyen gyökerek akik azon vannak kiakadva, hogy valaki ékezet nélkül ír. Pedig lehetnétek pozitívabbak is: legalább nincs tele a kérdés helyesírási hibával. Szánalom...
Kérdező:
Jó a kérdés, én is hasonló dologgal küzdök egy ideje. Bár arról, hogy nem kívánom a páromat sok dolog tehet. Mint például az, hogy amikor még nem így volt, ő nagyon sokszor visszautasított azzal, hogy most pl. hamar el kell aludnia mert reggel korán kel (este 10 óra volt és fél 7-kor szokott kelni), fáj a dereka stb. Egy nőnek ha ilyen kifogásokkal mondanak nemet nos, kicsit lehervasztó. Mondtam neki hogy sajnos ez van, az az időszak megviselt és már máshogy nézek rá... az az igazság hogy kevésbé látom férfinak, lehet ezért sem kívánom már...
Fogalmam sincs mi legyen, mert akárhogyan is nézzük azért a szex fontos egy kapcsolatban. De tény, ezen kívül ez egyik legjobb választás a párom az életemben :)
Bocsi hogy nem tudtam igazi választ adni...
#11-es
Eloszor is koszonom a valaszt.Masodszor igaz,megha minden mas jo is vele,ez akkor is nagy akadaly egy reszbol mert nem kapod meg tole amire vagysz,amit magad szerint megerdemelnel,masreszbol mert egy ilyen partner meggatol abban is,hogy egy masik szemely teljesitse a vagyaidat.Persze letezik egy olyan dolog,hogy megcsalas,de ha nem muszaly ilyenhez folyamodni akkor ne tegyuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!