Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit gondolnátok rólam ezek alapján?
vidéken laktam egy kis faluba ott 14 évesen füveztem már,ami ki is derült,volt hogy kést rántottam emberekre és a torkukhoz tettem,volt hogy egy seprű nyélel elmentem egy srác házához a vadi új kerítést tönkre vertem véletlen és ordítottam nekik hogy megöllek kijött az anyja és mondtam neki rátok gyújtom a házat gyakorlatilag őrjöngtem,
osztálytársamat megvertem ,egy csajt megrúgtam,
azóta normális ember lettem de itt főleg fiatalabb csajok röhögve vagy undorral néznek rám ez a korszakom 8 éve volt emlékezhetnek erre vagy egyéb ok miatt nézhetnek röhögve vagy undorral,mi lehet az oka,mit gondolnátok rólam 8 éve már nem volt balhé jó srác lettem.
22f
szánalom milyen emberi korcsok vannak
valami gáz csak van a külsőddel vagy a belsőddel, ha az új ismeretségek is furán néznek, nem gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!