Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta hogy nem vagyok elég rossz . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőm mondta hogy furibb vagyok mint az elöző pasijai , én szeretek vele romantikázni stb... És azt mondta hogy nem vagyok élég "rossz" most mit tegyek nagyon szeretem és nem akarom hogy egy ilyen miatt legyen vége.2013. dec. 18. 21:44
11/11 anonim válasza:
az ilyen lányok kicsit mazochisták, bírják a fájdalmat
De kezdetnek az is jó ha megfogod a fejét és vadul rángatod sz.patás közben. Romantikázás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!