Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Letezik szerelem elso latasra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik szerelem elso latasra?

Figyelt kérdés
Tapasztalt mar valaki ilyet? Leirnatok pontosan?
2013. dec. 18. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Kinek mit jelent a szerelem. Nekem nem létezik. Én csak úgy tudok beleszeretni valakibe, ha már megismertem és a lelkébe is beleszeretek. Első látásra csak a külsejét és talán egy-két gesztusát láthatjuk valakinek, ez bennem akármilyen erős érzelmeket, vonzalmat is kelt, még nem számít szerelemnek.
2013. dec. 18. 19:58
 2/7 A kérdező kommentje:
es mondjuk egy nehany oras beszelgetes utan?
2013. dec. 18. 20:05
 3/7 anonim válasza:
Persze. Amikor a páromat elösször megláttam, tudtam, hogy egyszer közünk lesz egymáshoz, pedig nem is szólt hozzám. Azt hiszem ezt hívják szerelem első látásra.
2013. dec. 18. 20:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom hogy létezik, de egy kapcsolatban nem az lesz a fontos hogy mikor jött el a szerelem, hanem az idő múlásával mennyire gondoljátok komolyan!

Hiába van első látásra ha később nem értetek egyet sok mindenben, és hiába jön a szerelem később ha minden másban passzoltok :)

2013. dec. 18. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Néhány órás beszélgetés után sem ismerek meg valakit. Ehhez nekem idő kell.

Egyébként volt olyan, még fiatalabb koromban, hogy azt hittem, első látásra beleszerettem valakibe. De utána kiderült, hogy nem olyan, amilyennek képzeltem. Ez kétesélyes: "beleszeretünk" valakibe első látásra, aztán a továbbiakban ez vagy igazolódik bennünk, vagy csalódunk és kiábrándulunk. Akkor mibe is voltunk szerelmesek? Mert magába az emberbe biztos nem. Abba, amit a viselkedése alapján beleképzeltünk. Ha az elképzelésünk helytálló volt, akkor mondjuk, hogy szerelem volt, első látásra.

De nekem ez akkor sem számít szerelemnek. A szerelem nekem az, mikor nem egy feltételezésbe, hanem a másikba szeretek bele.

2013. dec. 18. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Létezik mert eléggé értek a nőkhöz, van egy lány mikor fényképen megláttam rögtön kábulatba estem, pont este volt már, és hiába feküdtem le nem tudtam aludni, egész reggelig Ő járt a fejemben, és megfogalmazódott bennem hogy ez a lány akire elég volt egy pillantás, valójában tőle jobbat nem is találhatnék, csak ugyanolyat. Előtte senki nem gyakorolt rám ilyen hatást, ha valaki tetszett az el is felejtettem 2nap múlva

21/F

2013. dec. 18. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Letezik,de ilyenkor nem magat a szemelyt szeretjuk, hanem a kulsejet altalunk felruhazott,kepzeletbeli belso tulajdonsagokkal.Ha megismerjuk az illetot lehet,hogy nehany kepzeletbeli tulajdonsag passzol a valos szenelyisegehez,de gyors kiabrandulast is eredmenyezhet.
2013. dec. 18. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!