Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik szerelem elso latasra?
Úgy gondolom hogy létezik, de egy kapcsolatban nem az lesz a fontos hogy mikor jött el a szerelem, hanem az idő múlásával mennyire gondoljátok komolyan!
Hiába van első látásra ha később nem értetek egyet sok mindenben, és hiába jön a szerelem később ha minden másban passzoltok :)
Néhány órás beszélgetés után sem ismerek meg valakit. Ehhez nekem idő kell.
Egyébként volt olyan, még fiatalabb koromban, hogy azt hittem, első látásra beleszerettem valakibe. De utána kiderült, hogy nem olyan, amilyennek képzeltem. Ez kétesélyes: "beleszeretünk" valakibe első látásra, aztán a továbbiakban ez vagy igazolódik bennünk, vagy csalódunk és kiábrándulunk. Akkor mibe is voltunk szerelmesek? Mert magába az emberbe biztos nem. Abba, amit a viselkedése alapján beleképzeltünk. Ha az elképzelésünk helytálló volt, akkor mondjuk, hogy szerelem volt, első látásra.
De nekem ez akkor sem számít szerelemnek. A szerelem nekem az, mikor nem egy feltételezésbe, hanem a másikba szeretek bele.
Létezik mert eléggé értek a nőkhöz, van egy lány mikor fényképen megláttam rögtön kábulatba estem, pont este volt már, és hiába feküdtem le nem tudtam aludni, egész reggelig Ő járt a fejemben, és megfogalmazódott bennem hogy ez a lány akire elég volt egy pillantás, valójában tőle jobbat nem is találhatnék, csak ugyanolyat. Előtte senki nem gyakorolt rám ilyen hatást, ha valaki tetszett az el is felejtettem 2nap múlva
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!