Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg minden pasit hajt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden pasit hajt a vadászösztön? Mindig kell vki más, h új kalandokkal legyen gazdagabb?

Figyelt kérdés
akkor én inkább nem is akarok pasit. nem akarom megalázni magam. nem fogom senkitől se tűröm, h megcsaljon, és nekem meg el kellene fogadnom. vannak még rendes pasik?
2009. nov. 25. 15:30
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
lany vok
2009. nov. 25. 17:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Engem pl. soha nem elégítettek ki a futó kapcsolatok,mert nekem szükségem van arra,hoyg egy lány személyiségében elmerüljek. Kifejezetten fontosak a beszélgetések,a közös hullámhossz,sok nevetés,harmónia. Ennek hiányában már eleve berekesztem a randikat,ha a lány üres,unalmas,és ezt nagyon nem a lány fehérneműi határozzák meg,akkor nem erőltetem a dolgot. A vadászösztön tehát nála nincs jelen ebben a "mindenkit meg akarok kapni formában",én inkább egy kapcsolaton belül élem ki magamat;) Sztem ez már nagyon a genetika területe,ugyanis az,hogy nem vagyok felületes egyértelműen hozott anyag,szüleim is első szerelem,25 év házasság felállásban nyomják,hugom is 5 éve van együtt a barátjával,szintén első szerelem,idén jegyzeték el egymást,és én is hasonlóan gondolkozom,a hűtlenség pl. nálam azonnali szakítási ok és nincs apelláta. Sajnálom az időmet komolytalan lányokra fecsérelni,mert ahogy mindneki mondja,egyszer élünk,és éppen ezért nem dugok meg mindenkit,mert annak miértelme,ezt csinálja mind a 3,5milliárd férfi rajtam kivül? Nem sokkal jobb egy őszinte,tsizta párkapcsolat,ahol mindent meg tudtok valósítani a partnereddel? De én kb valóban,ahogy az előttem lévő hozzászóló irta, a pasik kb 5-10% képezem,és az igazság az,hogy nőben manapság még ennél is ritkább az értelmes,helyes,aranyos lány.
2009. nov. 25. 18:29
 13/19 anonim ***** válasza:
*21/F
2009. nov. 25. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Na-na előző srác 21 éves... ugyanannyi rendes lány is van, csak meg kell őket találni:)
2009. nov. 25. 18:56
 15/19 A kérdező kommentje:
jaj, remélem, h nekem is sikerül majd találni egy olyat, mint te :)
2009. nov. 26. 00:08
 16/19 anonim ***** válasza:

Küldj neki privit...Nincs senkije!

Csak nehogy csalódás érjen...

2009. nov. 26. 07:12
 17/19 A kérdező kommentje:
van baratom. csak kerdeztem.
2009. nov. 26. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:

És a barátod kalandozott? Vagy kalandozni akar? Vagy miért kérdezted?

Attól félsz h kalandozni fog?

2009. nov. 26. 19:26
 19/19 A kérdező kommentje:
nem kalandozott, csak kérdeztem.
2009. nov. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!