Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden pasit hajt a vadászösztön? Mindig kell vki más, h új kalandokkal legyen gazdagabb?
Én nem csalnálak meg, de miután van barátnőm így össze se jönnék veled!!!
:DDD
A vadászösztön viszont megvan... Néha azt veszem észre, hogy zúzom a csajok agyát, azok meg olvadoznak...Amikor észreveszem magam, akkor gyorsan leállok...Pedig tök jó érzés amikor látszik a lányokon, hogy mennyire élvezik, hogy fontosak és emberszámba veszik őket...És még meg is tudom őket nevettetni...
:DDD
De ezen kívül tovább soha nem megyek...
Attól függ. Alapjában véve általában benne van a férfiakban, hogy sok lánnyal akarja és sokszor nem is érdekli őket a nő személyisége. Aki már túl van ezen, az megkeresi a neki ideális nőt és vele marad hűségben.
Aki meg úgy érzi, hogy bizonyítania kell önmagának az megcsalhatja a párját.
Én sosem tennék olyat, ha nem jó vele, akkor megmondom és az sokkal jobb mint a hazugság. Ergo nem hajt örökké a vadászösztön, de a férfi az férfi és ezt jó ha tényleg tudja magáról, mert akkor nem lesz hiányérzete.
Végülis elég sok pasi a ku*rva. De kb. 5 %-uk normális és olyan tisztalelkű mint te.
Amúgy meg a nők nagy részét is kergeti a vadászösztön a jobbnál jobb és izgalmasabb pasik után. A nőknél is ha elhanyagolják őket és a pasi nem jó az ágyban, bizony máshol keresik a boldogságot....
De a nők 5-10% és a pasik 5-10%-a olyan mint te, vagy egyedül marad inkább vagy megkeresi a megbízható nem szexorientált partnert.
Vigyázz, mert sok a köcs*ög bu*zi pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!