Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után milyen a (helyes) munkamegosztás, mit lehet elvárni egy pasitól?
Ezt neked kell tudni,hogy milyen a párod.Mit szeret,miket szokott csinálni esetleg,ezt bizony közösen le kell ülni és megbeszélni,ha nem egyértelműek a dolgok.Én személy szerint például szeretek segíteni,takarítani,akár főzni is.De ez teljesen személyfüggő.Csak nekem még nem volt párom,így pedig ezeket a tevékenységeket itthon szoktam véghez vinni.
22/F
kösz az eddig válaszolóknak.
2.: aranyember lehetsz, kár hogy az én pasim lusta.
3.: tudom, igazából rosszul tettem fel a kérdést. ikább olyasmit várnék, hogy leírjátok, nálatok hogy megy.
40 éves vagyok, 20 éve férjnél...
Amikor munkanélküli voltam, vagy gyesen, akkor evidens volt, hogy mindent megcsináltam, mire a férjem hazaért.
Dolgozok én is, ráadásul én napi 12 órát a munkanapjaimon, a férjem csak 8-at. Így természetesnek vesszük mindketten, hogy nem besegít (az akkor lenne, ha az én dolgom lenne...), hanem közösen visszük a háztartást. Mosogatni csak akkor szokott, ha megkérem, főzni csak egy-két dolgot tud, vasalni nem tud. De kiporszívóz, ha kérem, elmosogat. Ő jár bevásárolni, befizeti a csekkeket, kimos... majdnem bármit megcsinál.
Ahogy én is felhasogatom a tűzifát, ha pihenős vagyok, és ő dolgozik...
Induljál ki abból, hogy ha a pasid egyedül élne akkor ki csinálná meg helyette a házimunkát? Vagy koszban és mocsokban lenne otthon?
Szerintem bármire meg lehet kérni, minden a közös megállapodáson múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!