Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Has szemétkedik velem, hogyan helyes lereagálni?
ugráltat, beszól, megígéri hogy jön és nem, a felém levő érzelmeit szégyenli a haverok előtt, stb. amúgy jó lenne a kapcsolat, csak ilyen rosszfiús módra néha megesnek ezek a dolgok.
jelenleg nem reagálok sehogy, csak magamban őrlődök és úgy érzem én már valahogy nem is szeretem annyira. de ebben bizonytalan vagyok. meg mindegy is.
csak szóval ilyen esetekben vissza kellene vágnom, vagy bosszú, vagy veszekedni?, a megbeszélés sehova nem vezetett, mert mindent elbagatellizál, hogy én dramatizálom túl. ja meg bocsánat, meg izé. aztán folyt köv
de azon meg kiakad, ha nem magabiztosan viselkedem, tehát ha ugratásnak veszem. szóval erre sem tudok egy nyugodt reakciót, illetve semmire nem tudok, akármivel bepróbálkozik
pl múltkor mondta, hozzak már oda neki egy sört. én meg: nem, nem szállok ki a kocsiból. erre nagyon közel hajolt hozzám, a szemembe mondta, hogy neki nagyon nagy probléma, ha egy sört nem vagyok képes odavinni, mert ettől is félek, tehát utalt arra, hogy nálam nagy gondok lehetnek agyban. tehát, hogy ilyeneket ugratásnak veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!