Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akinek udvarolok, prosti. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nekem tettszik, de prostituált az a baj. Édes anyám aztmondta ennek csak örüljek, meg sok pénze van és fog adni. Ti mit gondoltok?2013. dec. 18. 00:32
31/39 anonim válasza:
Kérdező, ne fáradj. Már túl vagy a hihetőségen régen.
32/39 anonim válasza:
Az ilyen hülye süketelés amúgy lepereg.
Tudod, gondolni bármit lehet, de attól az még nem lesz igaz.
33/39 anonim válasza:
Gondoltam, hogy lepereg. Ezért nem is segíthetek, sajnos.
34/39 anonim válasza:
" észrevetted már, hogy az intoleráns ember mindig sokkal, de sokkal bunkóbb, műveletlenebb azoknál akik elfogadóak? Az intoleráns mindig utálja a másságot, homoszexuálisokat, leszbikusokat, prostituáltakat, stb. és mindig anyázva, fikázva vért kíván. "
A negatív tulajdonságaidat meg nyugodtan vetítsd ki másra, ha ez boldoggá tesz. A rosszindulatú, irigy, megkeseredett ember ismérve ez.
36/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől hihetetlen...:(
2013. dec. 18. 01:23
37/39 anonim válasza:
És ez a süketelésed meg szánalmas, analizálás címszó alatt...
38/39 anonim válasza:
de am ha sok pénze lenne miért lenne prosti? Ezt csak én nem értem? :D
39/39 anonim válasza:
Tudod, kuvából lesz a legjobb feleség.
Ám te ´pipacsok a tengeren´ te nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!