Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akinek udvarolok, prosti. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nekem tettszik, de prostituált az a baj. Édes anyám aztmondta ennek csak örüljek, meg sok pénze van és fog adni. Ti mit gondoltok?2013. dec. 18. 00:32
11/39 A kérdező kommentje:
Egyébként aranyos,rendes kulturált lány
2013. dec. 18. 00:44
12/39 anonim válasza:
Ha neked nem fordul ki attól a beled, hogy naponta többen is átmennek rajta és utána úgy fekszik be melléd az ágyba, akkor áldásom rá... :D
13/39 anonim válasza:
Egyébként meg bírom az ilyen lehúzós kommenteket, hogy:
"Csak azzal lehet pénzt keresni?" meg "Egy prostival maximum egy jó kis nemi betegséget alapozhatsz meg, nem a jövődet..."
Ha nem teljesen elmebeteg a kérdező, akkor nyilván nem jön össze olyan prostival, akinek nincs orvosi igazolása.
Amúgy meg gondolj bele, mennyi mindent tudhat ilyen háttérrel! ;)
14/39 anonim válasza:
Tulajdonképpen a 13-asnak igaza van.
15/39 A kérdező kommentje:
Hogy értve milyen háttere van?
2013. dec. 18. 00:54
16/39 A kérdező kommentje:
Ja értem, szexuálisan?
2013. dec. 18. 00:54
17/39 anonim válasza:
Ha nem teljesen elmebeteg a kérdező, akkor nyilván nem egy prostit választ barátnőnek.
18/39 A kérdező kommentje:
Viszont az előző barátja meggazdagott belőle. Audi A6 ja van, jó ruhái stb...anyám ezt szajkózza... És nem tudom mit tegyek, engem taszít hogy prosti, de anyám majdnem hogy kényszerít hogy jöjjek vele össze
2013. dec. 18. 00:58
19/39 anonim válasza:
Itt sokan fikázzák kórusban a prostikat, csak azt nem értem, miért. Végre van egy őszinte partnered. Nem csal meg, hanem a munkáját végzi. Ezzel keresi a pénzt. Ezt a pénzt elkérni tőle szemétség, az a kitartottság. Ő dolgozik érte, az övé. És hogy jobban ért a szexhez, mint más lány? Persze. Valószínűleg a szakácsnő is jobban főz otthon, ha egyszer ez a hivatása. Ennek csak örülni lehet.
20/39 anonim válasza:
Nem csal meg?? Te normális vagy ember?? :D
Csak minden nap megd.gatná magát másokkal is, á, dehogy csal meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!