Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ez a kapcsolat 13/L 22/F?
17-18nak szoktak nézni külsőre, és viselkedésre se vagyok gyerekes.
A szüleim nem szigorúak, elengednek vele, ott aludhatok stb.
Nem vagyok szűz, ez se fog gondot jelenteni.
1 hete vagyunk együtt, és jól megvagyunk, csak barátnőm kritizálta hogy ilyen idős fiúm van.
Szerintetek tényleg nagyon sok a korkülönbség?
Igen,rohadt nagy korkülönbség -.-
Nem elfogadható,és lehet,hogy kinézel annyinak,de ez nem változtat belül semmit...
A szüleidnek mondanék egyet 's mást,de az amúgy MI a faxom,hogy 13 éves vagy és nem vagy szűz?
egész 1 hete jártok? azta, ti aztán nem vicceltek...
és máris nála alszol? 13 évesen? a szüleid meg hagyják? na, ők is aztán a szülők gyöngyei lehetnek.
a barátnődnek van a legtöbb esze az egész bagázsban. hallgass rá, tényleg túl idős hozzád.
u.i.: tényleg kb mindegyik 12-16 éves azzal a dumával jön, hogy "én érettebb vagyok a koromnál", de közben mind ugyanolyan butusok vagytok, csak másképp.
és valóban szégyen, hogy 13 évesen már nem vagy szűz.
valószínűleg amúgy az az 1 hete együttlevésetek azt jelenti, hogy egyszer-kétszer megdug, utána lelép. főleg, ha mint mondod, nem vagy szűz, így "az se fog gondot jelenteni". de te tudod. ha annyival érettebb vagy a korodnál, akkor hajrá.
Te még kiskorú vagy, akár 17-nek, akár 18-nak nézel ki. Ahogy előttem is írták, a drága 22 éves barátodat börtönbe is csukhatnák emiatt. És igen nagy ez a korkülönbség. Ha Te 21 lennél, ő meg 30, az már más tészta. De a tizenévesek és a huszonévesek között nagyobb különbségek vannak.
Az is biztos, hogy a mai szülők csak gyereket csinálni tudnak, nevelni már nem.
Szent isten!!!!!!!!!
17 evea voltam amikor az akkori baratomnal engedett anya aludni es akkoris mar 4 honapja egyutt voltunk.Te meg 13 evesen nem vagy szuz es alig egy het utan mar ottalvas van.Es szerintem a pasi parszor megdug aztan mar nem kellesz neki.Meg egy 17 eves is idos hozzad.URISTEN HOVA SULLYEDT EZ A VILAG?!?!?!
Szerintem nem csak a kiscsajt kellett volna leszidni, (mindig ez van), egy normális férfi nem kezd kislányokkal! Az ilyen amúgy nem pedofil (pláne ha a kérdező is idősebbnek néz ki, tehát már nőiesebb az alakja), csak leragadt annál a szintnél, aminél 14-16 évesen tartott. Illetve egy komoly, okos, érett nőtől félne, ezért inkább ilyen befolyásolható kislányokkal kezd. Most írhatod kérdező, hogy te nem vagy az, valamilyen szinten mégis az vagy, erre majd magad is rájössz pár év múlva. Akkoriban még én sem hittem el, mennyit számít 2-4 év is, nagyon sokat fejlődhetsz ennyi idő alatt is. Ha pedig a pasi ilyen sokkal idősebb nálad, akkor ő már jóval többet tudhat a dolgokról, tehát simán tud manipulálni. Bár a legtöbb ilyen buta ehhez...
Az én szememben a szüleiddel van nagy probléma, amiért ilyen lazán veszik ezt a dolgot, és simán lotyót nevelnek belőled, illetve az a baj, hogy nem óvnak meg ezektől a dolgoktól, így felnőtt korodban egy totál torz kép lesz a fejedben egy párkapcsolatról és majd szenvedhetsz vele, hogy ezt helyrehozd. Ezekre nyilván mindre van kifogásod és válaszod, de hidd el, rengeteg ilyen lánnyal volt már dolgom és sok ilyen felállást láttam, nem csak úgy gondolom, hogy ez lesz belőle, tudom is.
A másik nagy gond a fiú, aki kihasználja, hogy érettebb fiúra vágysz (ő amúgy nem az, csak annak mutatja magát), és 22 évesen egy gyerekkel jár.
És egyébként valóban börtönbe kerülhet miatta.
Nekem is volt ennyi idősen 22-24 éves "udvarlóm", több is, és én sem igazán gondoltam arra, hogy ezek milyen perverz, éretlen emberek, csak örültem, hogy de jó, nem kell a velem egyidős éretlen (mert ők túl komolytalanok voltak nekem) fiúkkal járnom, ráadásul milyen jól is néz ki stb. Mert a fiatal lányoknak is sokszor már egy idősebb pasi az ideál, aki komolyabb, érettebb, kinézetre is férfiasabb kicsit. Ezzel nincs is semmi baj, csak ki kellene várni, amíg eltelik pár év álmodozással és csak aztán összejönni egy ilyennel, amikor már nagyjából egyidősek vagytok.
Te még kislány vagy, nem annyira láthatod át, viszont a szüleidnek óvnia kellene egy ilyen beteges pasitól, az meg a legnagyobb szégyen, amit ő csinál.
Normális ember huszonévesen nem jár 13-14 évesekkel! Már az is problémás, ha 16-17 éves a lány, de most ő lényegében gyerekekre hajt (ettől még ismétlem, nem pedofil, mert a kérdező nem 2-7 éves vagy hasonló, de még gyerek, lehet bármennyire komolyabb a társainál).
Különben nem is értem, ha annyira komoly és érett vagy, akkor rögtön át kellett volna látnod a pasin és leráznod.
Mondhatod, hogy a barátnőd biztos csak irigy, de egyébként igaza van, tényleg túl idős hozzád. Egy 22 éves srác már olyan dolgokat csinál (és itt most mindenre gondolok, újabb dolgok a szexben, más életvitel stb.), ami egy 13-14 évesnek még nagyon nem való.
Hát akkor kivel feküdtél le? Hány barátod volt már neked?
Anyádékkal kezet fognék azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!