Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elfogadható ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható ez a kapcsolat? Nem lesz belőle gáz?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy elmentem egy bentlakásos iskolába a barátaimmal. Középiskola, és mellette nem sokkal van egy egyetem. Beiratkoztunk egy kickbox szakkörre, ahol a tanársegéd rögtön megtetszett, és valahogyan elmélyült a kapcsolatunk... Egyik nap felmentem hozzá a kollégiumába, és meg is történt... Azóta megy ez a kapcsolat... Mindig elmegyek elé az egyetemre, eljárunk mindenfelé, szóval olyanok vagyunk, mint egy pár, de félek, hogy zavarni fogja a korkülönbség...

Én 15, ő 23.

2012. okt. 14. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

NÉzd, én csak annyit mondanék, hogy ha egy 23 éves férfi képtelen a korosztályában párt találni, és egy 15 éves kislánnyal kezd, az beteges.

Véletlenül se hidd azt, hogy ő komolyan gondolja ezt veled.

2012. okt. 14. 13:14
 2/15 A kérdező kommentje:
Épp ez a bajom... Nagyon sármos férfi, tényleg eszméletlen jól néz ki és látom, hogy mennyien megnézik... Amolyan aszociális egyén és nem nagyon izgatja senki, de mégis...
2012. okt. 14. 13:17
 3/15 anonim ***** válasza:
Ne őt zavarja már a korkülönbség, hanem téged. Te félsz? Féljen ő, ha ilyen kis pedomaci...
2012. okt. 14. 13:19
 4/15 anonim ***** válasza:

a tutit senki sem fogja megmondani neked, lehet örökké tart, lehet megun és dob. Szerintem is fura, hogy 15 éves csaj kell neki, az egyetemisták között nem talált senkit???

Légy óvatos és védekezzetek a baba ellen. Akkor nem lesz gáz. Max. érzelmileg, ha szakítotok.

2012. okt. 14. 13:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Ez nem pedofília, egy 15 éves lány már nyugodtan élhet nemi életet, főleg, ha most lesz 16. (Csak nem szeretek olyasmiket írni, hogy "fél" meg, "mindjárt ennyi, mindjárt annyi".) Az meg csak plusz, hogy úgy nézek ki, mint egy 20 éves, bár ez tudom, nem változtat semmin...
2012. okt. 14. 13:21
 6/15 A kérdező kommentje:
A védekezés csak természetes, és használok tablettát is... Félek az ilyesmitől, szóval ezen a téren biztosra próbálok menni.
2012. okt. 14. 13:22
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a kérdésed?
2012. okt. 14. 13:27
 8/15 A kérdező kommentje:
Magam sem tudom, csak félek, hogy más kell majd neki, mert én fiatal vagyok, nyilván egy érettebb nő, többet tud neki adni, mert tapasztaltabb, és.... Nem tudom, félek a kapcsolatoktól, és attól is tartok, hogy ezért ferde szemmel fognak-e rá nézni...?!
2012. okt. 14. 13:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Miért félsz? Nem vállal fel? Nem mutatkozik veled? Csak te mész utána? Mert ha így van akkor jogos a félelmed. De ha ő keres, akar téged akkor nem. 8 év nem olyan gáz ebben a korban, bár tényleg sok. Nekem 6 évvel volt idősebb barátom de teljesen működő kapcsolat volt.
2012. okt. 14. 13:43
 10/15 A kérdező kommentje:

És te sosem érezted, hogy más esetleg többet tudna adni neki, vagy valami?

Ő keres, nyugodtan mutatkozik velem, és akárkinek bemutat...

2012. okt. 14. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!