Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elfogadható ez a kapcsolat? Nem lesz belőle gáz?
Az egész ott kezdődött, hogy elmentem egy bentlakásos iskolába a barátaimmal. Középiskola, és mellette nem sokkal van egy egyetem. Beiratkoztunk egy kickbox szakkörre, ahol a tanársegéd rögtön megtetszett, és valahogyan elmélyült a kapcsolatunk... Egyik nap felmentem hozzá a kollégiumába, és meg is történt... Azóta megy ez a kapcsolat... Mindig elmegyek elé az egyetemre, eljárunk mindenfelé, szóval olyanok vagyunk, mint egy pár, de félek, hogy zavarni fogja a korkülönbség...
Én 15, ő 23.
NÉzd, én csak annyit mondanék, hogy ha egy 23 éves férfi képtelen a korosztályában párt találni, és egy 15 éves kislánnyal kezd, az beteges.
Véletlenül se hidd azt, hogy ő komolyan gondolja ezt veled.
a tutit senki sem fogja megmondani neked, lehet örökké tart, lehet megun és dob. Szerintem is fura, hogy 15 éves csaj kell neki, az egyetemisták között nem talált senkit???
Légy óvatos és védekezzetek a baba ellen. Akkor nem lesz gáz. Max. érzelmileg, ha szakítotok.
És te sosem érezted, hogy más esetleg többet tudna adni neki, vagy valami?
Ő keres, nyugodtan mutatkozik velem, és akárkinek bemutat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!