Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elfogadható ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható ez a kapcsolat? Nem lesz belőle gáz?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy elmentem egy bentlakásos iskolába a barátaimmal. Középiskola, és mellette nem sokkal van egy egyetem. Beiratkoztunk egy kickbox szakkörre, ahol a tanársegéd rögtön megtetszett, és valahogyan elmélyült a kapcsolatunk... Egyik nap felmentem hozzá a kollégiumába, és meg is történt... Azóta megy ez a kapcsolat... Mindig elmegyek elé az egyetemre, eljárunk mindenfelé, szóval olyanok vagyunk, mint egy pár, de félek, hogy zavarni fogja a korkülönbség...

Én 15, ő 23.

2012. okt. 14. 13:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jogos a félelmed, és majd időveel kiderül, hogy megéri e neked ez a kapcsolat...

Semmit se jelent, hogy kinézel 20 évesnek is, ez manapság minden 15 éves lányról elmondható. Pszichésen, érettségileg, viszont nem állhatsz egy huszonéves nő szintén. Mindenképp elgondolkoztató, hogy egy 23 éves egyetmistának, miért egy 15 éves lány kell... miért nem talál senkit a korabeliek között? Valószínű azért mert pszichésen ő is éretlen, a korabeli nők, nem tekinek rá partnerként, így marad számára a fiatalabb korosztály. Bocsi, de ez van, én ugyanilyen kapcsolatban voltam ennyi idősen, hidd el, nem sok jóra vezet... Persze ezek nagy általánosságok, de attól még a többségnél így van. De más téren is probléma lehet a korkülönbség. Ő már 23 éves, lehet, hogy pár éven belül családot szeretne, te meg 15 éves vagy: gondolom jópár évig még, tanulnál, szórakoznál, tapasztalatot keresnél... a két cél, pedig nem éppen összeegyeztethető.

2012. okt. 14. 13:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem voltak kisebbségi problémáim, hogy majd más nő többet ad neki. Soha. Tudtam hogy szeret és jó volt együtt. Nálad máshol van a gond. Benned.
2012. okt. 14. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a baj nem az,hogy hány évesek vagytok,hanem hogy azonos életszakaszban.Mert szerintem az a lényeg egy kapcsolatnál,hogy azonos életszakaszban legyetek. De ha ő 23 évesen azonos életszakaszban van veled,szerintem az nem teljesen oké.1-2 éven belül ő biztosan nem ott akar tartani,ahol egy 16 éves.De mivel úgysem lesz hosszútávú,felesleges ezen gondolkodni.
2012. okt. 14. 13:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen 22 éves fiúval jöttem össze. Őt is sokan lenézték miatta, betegesnek titulálták, de mivel tényleg szerelemből voltunk együtt, minket nem zavart. Azóta is együtt vagyunk. (6,5 éve)

23/L (29/F)

2012. okt. 14. 14:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha 23 évesen családot akar, amit kétlek, akkor nem veled kezdett volna. 16 év már kicsit jobban hangzik. Szerintem ne agyalj ezen ennyit, ha jól megvagytok.
2012. okt. 14. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!