Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratommal 4 honapja járunk. Bizonyitotta már többször is hogy nagyon szeret most viszont le akar velem fekudni. Mit tegyek?! .
Na persze... milyen duma már :D
El ne hidd neki! Ha azt mondja, hogy elhagy, ha nem fekszel le vele, akkor biztosra veheted, hogy nem szeret ő annyira, amennyire te azt hiszed. Ne feküdj még le vele szerintem, főleg ha csak azért tennéd, hogy magad mellett tarthasd!
25N
Orálisan kielégíteni.
Lehet rosszul teszem h. magamból indulok ki, de a legjobban én személy szerint így tudom kifejezni.
Ekkor adok a lelkemből egy darabot, és mentális orgazmus nekem.
(ezzel egyedül vagyok????)
Nos... Kétlem, hogy annyira szeretne a párod, ha ennyire erőlteti a dolgot. Kedvesnek, aranyosnak lenni pedig bárki tud bárkivel az lenni. Nem kell ehhez szerelem. Ajándékokat is bárki tud venni.
Személy szerint azt gondolom, hogy várj ezzel a dologgal. Ha továbbra is cseszeget, hogy feküdj le vele, mert kidob, előzd meg őt, és tedd ki te a szűrét.
"hát mivel bizonyitotta?!: kedves ,aranyos, ha ÉN mondok neki valamit akkor meghallgat, figyelmes, és folyamatosan ajándékokat hoz."
Arany drága bogaram! Ez nem arra bizonyíték, hogy szeret, hanem arra, hogy le akar fektetni. Ez persze nem zárja ki az előbbit, de egyáltalán nem mérvadó. Ha tud rád várni, az már egy halvány kis bizonyítéknak betudható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!