Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratommal 4 honapja járunk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hmm:3 kérdése:

A baratommal 4 honapja járunk. Bizonyitotta már többször is hogy nagyon szeret most viszont le akar velem fekudni. Mit tegyek?! .

Figyelt kérdés
énis nagyon szeretem, de még szerintem fiatalok vagyunk ehhez ... és ö ezt nem érti meg..

2013. dec. 17. 17:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
14 évesen ne is kiscsajszi, meg fogod bánni... ha meg így nem kellesz neki... mutasd meg merre van a kijárat ;)
2013. dec. 17. 17:44
 12/22 A kérdező kommentje:
azt mondta "igy akarja kifejezni irántam hogy mennyire szeret"
2013. dec. 17. 17:46
 13/22 tevetke ***** válasza:

Na persze... milyen duma már :D

El ne hidd neki! Ha azt mondja, hogy elhagy, ha nem fekszel le vele, akkor biztosra veheted, hogy nem szeret ő annyira, amennyire te azt hiszed. Ne feküdj még le vele szerintem, főleg ha csak azért tennéd, hogy magad mellett tarthasd!

25N

2013. dec. 17. 18:20
 14/22 anonim ***** válasza:
Csak szólok, h. ezt úgy is tudja ha aktivizálja magát a nyelvével :)))
2013. dec. 17. 18:22
 15/22 A kérdező kommentje:
mármint mit tud akkor?..
2013. dec. 17. 18:36
 16/22 tevetke ***** válasza:
Kifejezni a "szeretetét"...
2013. dec. 17. 18:40
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Orálisan kielégíteni.

Lehet rosszul teszem h. magamból indulok ki, de a legjobban én személy szerint így tudom kifejezni.

Ekkor adok a lelkemből egy darabot, és mentális orgazmus nekem.

(ezzel egyedül vagyok????)

2013. dec. 17. 18:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Nos... Kétlem, hogy annyira szeretne a párod, ha ennyire erőlteti a dolgot. Kedvesnek, aranyosnak lenni pedig bárki tud bárkivel az lenni. Nem kell ehhez szerelem. Ajándékokat is bárki tud venni.

Személy szerint azt gondolom, hogy várj ezzel a dologgal. Ha továbbra is cseszeget, hogy feküdj le vele, mert kidob, előzd meg őt, és tedd ki te a szűrét.

2013. dec. 17. 20:28
 19/22 anonim ***** válasza:
ez önzőség tőle, nem pedig a szeretetkifejezése pláne ha te nem akarod! Ne hagyd magad ;)
2013. dec. 17. 22:20
 20/22 anonim ***** válasza:

"hát mivel bizonyitotta?!: kedves ,aranyos, ha ÉN mondok neki valamit akkor meghallgat, figyelmes, és folyamatosan ajándékokat hoz."

Arany drága bogaram! Ez nem arra bizonyíték, hogy szeret, hanem arra, hogy le akar fektetni. Ez persze nem zárja ki az előbbit, de egyáltalán nem mérvadó. Ha tud rád várni, az már egy halvány kis bizonyítéknak betudható.

2013. dec. 18. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!