Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta együtt vagyok a barátnőmmel elég sokat hízott, szerintetek miért van ez? Mit lehet tenni?
Hallod először elgondolkoztam, hogy ugye nem az én barátom vagy-e és kérdezgetsz ilyeneket. Én is két hónapja szedem és kb fél év alatt híztam de max 5kgot és szándékosan csinálta. Viszont én teszek is ellene :) ahh de megijesztettél xD
Szerintem is jó a közös edzés, jobb mint a közös tv nézés nasival kísérve. Ezen kívül amikor vacsira, ebédre hívod akkor ne a közeli hamburgereshez vidd hanem keress olyat ahol kevésbé hízlaló van. Próbáld meg olyankor valami jó kajára beszélni, de ne azt mondd, hogy szivem egyél egy kis salátát, most nem kéne azt a nagy adag sült krumplit benyomni. Ezen a legnormálisabb lány is kiakadna :) Esetleg így karácsony előtt vidd el, hogy veszel neki egy szexi ruhát és próbálgatások közben hátha rájön hogy eltűnt a jó alak. Több ötlet nincs. Szerintem ezt megbeszéléssel nem lehet megoldani, az nagyon fájó ha a szerelme mondja egy lánynak hogy kövér lett. A rávezetés szerintem jobb. Persze ha őt is érdekli legalább egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!