Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta együtt vagyok a barátnőmmel elég sokat hízott, szerintetek miért van ez? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 19:35
1/15 anonim válasza:
szed fogamzasgatlot?
lehet h attol
2/15 anonim válasza:
vagy lehet h mivel van pasija ezert annyira nem foglalkozik magaval.
mennyit hizott?
3/15 anonim válasza:
fogamzasgatlo, tulsagosan biztonsagban erzi magat, vagy tulsagosan "rabsagban", nem szeretve erzi magat es evessel kompenzal.
mindegyikre lattam mar peldat
4/15 A kérdező kommentje:
2 hónapja szed és már előtte kezdte a hízást,
2013. dec. 16. 19:41
5/15 anonim válasza:
jah es sztem kezdjetek el kozosen edzeni!
7/15 anonim válasza:
Persze. Edzeni. Az nagyon jó, de egy kis edzéstől még senki nem fog lefogyni. A fogyáshoz diétázni is kell, hacsak nem 2-3 kg pluszról van szó és nem 14-15 éves a lány.
8/15 A kérdező kommentje:
8kg fél év
2013. dec. 16. 19:48
9/15 anonim válasza:
Hát, ha ő ne akar lefogyni akkor semmit sem tudsz tenni. Mondtad már neki, hogy mostanság sokat felszedett?
10/15 A kérdező kommentje:
persze hogy mondtam :)
2013. dec. 16. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!