Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a barátnőm, hogy vele menjek buliba?
A barátnőmnek (közel 1 éves a kapcsolatunk) van egy baráti társasága a nővére által. 7 hónapja volt az egyik tagnak a születésnapja. A barátnőm úgy jött haza a buliból, hogy sántított a térdére, azt mondta, hogy nagyon rosszak voltak a terepviszonyok, megbotlott és ráesett, de nem ivott sokat. Pár hónappal később véletlenül hallottam a telefonálását ahol megtudtam, hogy nagyon berúgott, később bevallotta hogy a buli végére nem emlékszik.
Most télen lesz nemsokára a baráti társaság másik tagjának a születésnapja, aki a barátnőm nővérének a barátja (nem laknak együtt). Ezt a tagot már én is ismerem, többször mondta még a nyáron, hogy mehetünk hozzá bármikor a barátnőmmel. A barátnőm mondta, hogy megy majd a buliba, és megjegyezte magának, hogy én úgy se akarok menni. De engem nem kérdezett meg, és különben sem jellemző rám az, hogy nem akarok menni sehova. Pár héttel később kicsit iszogattam a barátnőmmel, akkor megkérdezte, hogy szeretnék-e menni, mert úgy látja, hogy igen. Azt is mondta, hogy készüljek fel arra, hogy ez a társaság iszik, dohányzik és ne lepődjek meg azon se, ha ő is többet iszik meg két pohárnál. Másnap azt mondta, hogy túl bonyolult lenne, ha én mennék. Az ott alvásomat nem lehet megoldani, meg különben sem hívott az ünnepelt.
A kérdésem az, hogy ti mit éreznétek a helyemben, mit gondolnátok ilyenkor a másikról?
(Ha válaszolsz kérlek add meg a nemed és a korod is, köszönöm!)
Én csak annyit látok, hogy házibuli + sok pia + férfiak + barátnő aki semmiképpen sem akarja, hogy ott legyél.
A spekulációt rád hagyom. Az pedig, hogy egy 25 éves nő úgy viselkedjen mint egy 18 éves és annyit igyon, hogy ne is tudjon magáról elég kiábrándító.
Gondolom a barátnőd tudja magáról milyen részegen amikor levetkőzi gátlásait (mindenkire rámászik vagy lefekszik mert általában így szoktak tenni) és nem akarja, hogy ott legyél és lásd ezt. Tudod, amiről nem tudsz az nem fáj.
Gondolom a "nem emlékszem" (Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? :D )sztori az előző ivászatról azt takarja, hogy sikerült valakinek az ágyában kikötni és most kínos lenne, ha te is találkoznál az illetővel.
És/vagy most(is) pasizni akar.
Vagy egyszerűen csak szégyell téged. :D
Gondolni bármit lehet. Mi így ismeretlenül honnan tudjuk, miért nem akarja, hogy menj?
Te barátnőd, te ismered.
Olvasva a válaszokat, amiket köszönök, most látom, hogy mennyire nem lehet átadni pár sorral a teljes szituációt, hiába igyekeztem minél pontosabban felvázolni.
Azóta beszéltem a barátnőmmel, aki felhívta a születésnapos embert. Ő azt mondta, hogy már túl késő, a születésnapja előtt 5 nappal, és hogy már ne menjek, annak ellenére, hogy nyáron többször is hívott elég érthetetlen számomra.
Ez az egész eset olyan bizalmi problémák meglétét fedte fel, hogy a legjobb lépés sajnos a szakítás volt.
(Az első buli a térdsérüléssel meg a nememlékezéssel nem volt olyan súlyos mint ahogy a leírásomból tűnhet, csak jó lett volna nem utólag megtudni.)
Ebben az egész helyzetben amihez a bulin kívül sok minden tartozik a barátnőmnek tényleg nem volt könnyű dolga. Sajnálom, szeretem, de vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!