Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a barátnőm, hogy vele menjek buliba?
A barátnőmnek (közel 1 éves a kapcsolatunk) van egy baráti társasága a nővére által. 7 hónapja volt az egyik tagnak a születésnapja. A barátnőm úgy jött haza a buliból, hogy sántított a térdére, azt mondta, hogy nagyon rosszak voltak a terepviszonyok, megbotlott és ráesett, de nem ivott sokat. Pár hónappal később véletlenül hallottam a telefonálását ahol megtudtam, hogy nagyon berúgott, később bevallotta hogy a buli végére nem emlékszik.
Most télen lesz nemsokára a baráti társaság másik tagjának a születésnapja, aki a barátnőm nővérének a barátja (nem laknak együtt). Ezt a tagot már én is ismerem, többször mondta még a nyáron, hogy mehetünk hozzá bármikor a barátnőmmel. A barátnőm mondta, hogy megy majd a buliba, és megjegyezte magának, hogy én úgy se akarok menni. De engem nem kérdezett meg, és különben sem jellemző rám az, hogy nem akarok menni sehova. Pár héttel később kicsit iszogattam a barátnőmmel, akkor megkérdezte, hogy szeretnék-e menni, mert úgy látja, hogy igen. Azt is mondta, hogy készüljek fel arra, hogy ez a társaság iszik, dohányzik és ne lepődjek meg azon se, ha ő is többet iszik meg két pohárnál. Másnap azt mondta, hogy túl bonyolult lenne, ha én mennék. Az ott alvásomat nem lehet megoldani, meg különben sem hívott az ünnepelt.
A kérdésem az, hogy ti mit éreznétek a helyemben, mit gondolnátok ilyenkor a másikról?
(Ha válaszolsz kérlek add meg a nemed és a korod is, köszönöm!)
Kicsit ki kell egészítenem:
A baráti társaság között van 50 éves is. Magába foglal egy egész családot is.
A barátnőm majd a buli végén a nővérénél fog aludni, és én oda nem férnék el, mert a barátnőm szerint a nővére nem elég "rugalmas". A nővér 10 évvel idősebb. Én és a barátnőm 25-30 évesek.
(Köszönöm az eddigi válaszokat)
Még annyi, hogy a barátnőm azt mondta, hogy kb. éjfélig lennének az ünnepeltnél és onnan mennének a nővére házába és ennyi.
A barátnőm és én kb.60 km-re vagyunk a bulitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!