Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akarja a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja a barátnőm, hogy vele menjek buliba?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek (közel 1 éves a kapcsolatunk) van egy baráti társasága a nővére által. 7 hónapja volt az egyik tagnak a születésnapja. A barátnőm úgy jött haza a buliból, hogy sántított a térdére, azt mondta, hogy nagyon rosszak voltak a terepviszonyok, megbotlott és ráesett, de nem ivott sokat. Pár hónappal később véletlenül hallottam a telefonálását ahol megtudtam, hogy nagyon berúgott, később bevallotta hogy a buli végére nem emlékszik.

Most télen lesz nemsokára a baráti társaság másik tagjának a születésnapja, aki a barátnőm nővérének a barátja (nem laknak együtt). Ezt a tagot már én is ismerem, többször mondta még a nyáron, hogy mehetünk hozzá bármikor a barátnőmmel. A barátnőm mondta, hogy megy majd a buliba, és megjegyezte magának, hogy én úgy se akarok menni. De engem nem kérdezett meg, és különben sem jellemző rám az, hogy nem akarok menni sehova. Pár héttel később kicsit iszogattam a barátnőmmel, akkor megkérdezte, hogy szeretnék-e menni, mert úgy látja, hogy igen. Azt is mondta, hogy készüljek fel arra, hogy ez a társaság iszik, dohányzik és ne lepődjek meg azon se, ha ő is többet iszik meg két pohárnál. Másnap azt mondta, hogy túl bonyolult lenne, ha én mennék. Az ott alvásomat nem lehet megoldani, meg különben sem hívott az ünnepelt.

A kérdésem az, hogy ti mit éreznétek a helyemben, mit gondolnátok ilyenkor a másikról?

(Ha válaszolsz kérlek add meg a nemed és a korod is, köszönöm!)

2013. dec. 16. 17:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Ilyenkor mászik másokra.

30+F

2013. dec. 16. 17:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%, hogy r!banckodni akar
2013. dec. 16. 17:14
 3/16 anonim ***** válasza:
vagy szegyel vagy pasizni akar
2013. dec. 16. 17:17
 4/16 anonim ***** válasza:
Tart attól, hogy valami hülyeséget csinál, miközben iszik, de nem tudom hogy miért nem bírja ki, ha nem iszik sokat. Csak mert a többiek berúgnak neki is be kell?
2013. dec. 16. 17:20
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem akarja, hogy lásd, hogy mászik rá a többi pasira :-)))) én elmennék titokban, úgy hogy nem tud róla :D
2013. dec. 16. 17:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Mert dugni akar mással/másokkal. Jobban jársz, ha rövid úton kidobod. F/28
2013. dec. 16. 17:21
 7/16 anonim ***** válasza:
Valóban furcsa, főleg, mivel a szülinapos pasi, tehát nem egy csajbuliról van szó, ahova te ne mehetnél el. Az meg, hogy nem tudsz, hol aludni, ez csak kifogásnak tűnik nekem. Ha te is jóban vagy az ünnepelttel, menj el sztem.
2013. dec. 16. 17:21
 8/16 anonim ***** válasza:
7es voltam 22l
2013. dec. 16. 17:22
 9/16 A kérdező kommentje:

Kicsit ki kell egészítenem:

A baráti társaság között van 50 éves is. Magába foglal egy egész családot is.

A barátnőm majd a buli végén a nővérénél fog aludni, és én oda nem férnék el, mert a barátnőm szerint a nővére nem elég "rugalmas". A nővér 10 évvel idősebb. Én és a barátnőm 25-30 évesek.

(Köszönöm az eddigi válaszokat)

2013. dec. 16. 17:23
 10/16 A kérdező kommentje:

Még annyi, hogy a barátnőm azt mondta, hogy kb. éjfélig lennének az ünnepeltnél és onnan mennének a nővére házába és ennyi.

A barátnőm és én kb.60 km-re vagyunk a bulitól.

2013. dec. 16. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!