Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem értem! Miért csinálja ezt és miért akarja
annyira hogy menjek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy nagyon jó külföldi munka lehetőséget ami nagyon jól fizet de én ennek ellenére sem szívesen hagyom itthon a páromat és én nem értem miért erősködik annyira hogy menjek amikor tudja hogy szeretem és félek hogy elveszítem és nélküle el sem tudom képzelni az életemet és a szíve mélyén ő sem akarja hogy menjek csak szerintem nem vallja be...Ugyanakkor azt sem értem miért erősködik amikor tudja hogy hogy nélküle nagyon nehéz lesz ott kint és csak szenvedni fogok a hiányától és ő is.Nem lenne muszáj mennem mert se nekem se neki nincs hitele.Tisztában van azzal hogy milyen fontos ember ő az életembe,már sokat beszéltünk erről és próbáltam kihúzni belőle hogy miért erősködik ennyire és én is mondtam neki hogy nekem ő sokkal fontosabb nekem mint a pénz és az hogy jól meg legyünk egymással,nagyon jó a kapcsolatunk és igaz hogy 4 hónap nem olyan sok idő de éppen elég ahhoz hogy eltávolodjunk egymástól és a harmóniát tönkre tegye köztünk.Ő mindig azzal érvel ha ezt végig csinálom akkor büszke lesz rám és hogy ezért majd még hálás leszek neki,de szerintem nem ez az igazság hiszen így is büszke lehetne rám hiszen dolgozom,nyelvsuliba járok és mellette csinálok egy tanfolyamot és még így is a maximumot megteszem a kapcsolatunkért és jól meg vagyunk egymással. Már nem tudom mit gondoljak lehet hogy csak én fújom fel a dolgot és látok bele sokat,de akkor sem értem miért erőlködik ennyire hogy menjek amikor tudja hogy jövőre akár együtt is mehetnénk és úgy sokkal jobb lenne.Ti mit gondoltok?köszönöm.
2011. dec. 6. 09:12
1/10 anonim válasza:
4 hónap? Hát ez tényleg nem a világ vége..
Barátnőmék 2,5 éve élnek távkapcsolatban a párjával, 10 hetente jön haza a srác. Nyáron végleg hazajön és összeköltöznek.
4 hónap alatt, akik igazán szeretik egymást, nem fognak eltávolodni egymástól, se kiszeretni a másikból, se megcsalni a másikat. Ha pedig mégis, akkor egy percig se bánnám!
Én inkább azon aggódnék, ha felrúgom az itthoni életem 4 hónap kedvéért, akkor munka, tanfolyam stb. kapcsán mi fog itthon várni, ha visszajövök? Megint álláskeresés, stb..
2011. dec. 6. 09:18
2/10 A kérdező kommentje:
ma 09:18
A nyelvsulinak most lesz vége a hetekben a tanfolyamra meg még haza érek,igaz 4 hónap kimarad de mivel levelezős ezért ennyit lehet hiányozni és a vizsga előtt még haza érek 2 hónappal...
2011. dec. 6. 09:22
3/10 A kérdező kommentje:
ja és a tervek szerint jövőre már együtt mennénk vissza.
2011. dec. 6. 09:22
4/10 anonim válasza:
sztem a párod nagyon szeret téged!és nem csak magára gondol,hanem rád is,hogy neked mi lenne a jó.úgyhogy sztem menned kellene.4 hónap nem sok idő,ki lehet bírni.plusz meg is tud látogatni hétvégente,vagy tud kivenni szabit.örülj neki h ilyen megértő pasid van.
2011. dec. 6. 09:26
5/10 anonim válasza:
én fél évet voltam kint, szóval nem egy nagy dolog szintem, ha tényleg biztos talajon áll a kapcsolatotok, utána meg mentek együtt, ennél jobbat hova? Kint sokkal jobb a megélhetési lehetőség, jobb a közérzet stb...Én nem agyalnék ilyeneken a helyedben, hanem csinálnám...
Mert a párod felnőtt (te még nem vagy az) és megértette, hogy akit szeretünk, annak az érdekeit nézzük, ha a hivatásáról van szó.
2011. dec. 6. 09:55
8/10 anonim válasza:
te már kérdeztél ebben a témában egyszer kétszer itt,nem?addig fogsz kérdezni amíg olyan választ nem kapsz amit szeretnél?
2011. dec. 6. 13:31
9/10 anonim válasza:
valami sántít!
Lehet h neki is időre, esetleg levegőre lenne szüksége. Esetleg össze akar hozni egy meglepit amíg nem vagy itthon de ez utóbbira kicsi az esély.
2011. dec. 6. 15:33
10/10 anonim válasza:
a válasz amúgy egyszerű! Kérdezd meg tőle! Fasza lehet a kapcsolatotok, ha itt kérdezősködsz ilyeneket! Ne menj ki mert elhagy sőt már meg is csal! :DDDDD Istenem....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!