Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esett már meg veletek ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esett már meg veletek ilyen?

Figyelt kérdés
hogy az első szerelmetekkel évekkel később megint egymásba szerettetek, annak ellenére, hogy nem túl szépen váltatok el?
2009. nov. 24. 20:52
 1/5 A kérdező kommentje:
azt hittétek, hogy ááááá mi már ketten biztos nem leszünk szerelmesek egymásba, és mégis?
2009. nov. 24. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Most dobtam ki barátnőmet, pedig szerettem, de betelt a pohár... abban reménykedek, hogy tanul belőle, kicsit magához tér, és még lehet belőlünk újra valami

( ha valaki azért akarna lehurrogni, hogy biztos nem próbáltam vele megbeszélni, akkor próbáltam.. többször is.. )

2009. nov. 24. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, velem éppen most tönténik ilyen :)
2009. nov. 24. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj mi is hasonló helyzetbe vagyunk 3éve együtt vagyunk mindketten sajna csináltunk rosszakat utánna összeveszünk kibékülönk és igy megy évek óta nagyon szeretjük egymást!!
2009. nov. 24. 21:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen. :)

2 éve együtt voltunk 10 hónapot, imádtuk egymást, aztán összevesztünk. 1 évig mindig bántottuk egymást szavakkal, amikor beszéltünk.

Most májusba újra egymásra találtunk.. :)

2009. nov. 25. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!