Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak2-3 naponta fürdik és nem szeret fogat mosni sem. Szerintetek nem igénytelen?
Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 11:53
41/53 anonim válasza:
a másik kérdés, babaként, gyerekként mosta-e? :D te nem láttad mit tett régen.
42/53 anonim válasza:
A jó gének épp abban mutatkoznak meg, hogy erős a védelem, mennyire magas a tűrőképesség tehát se a baktérium se kóla de még a fogmosás hiánya sem igazán kezdi ki az ilyen emberek fogait. Aki meg gyengébb fogazatot igényelt az élhet nyúlkaján és ásványvizen szegénynek akkor is lesz baja a fogaival.
Ez olyan mint a dohányzás. Van aki meghal tüdőrákban pedig soha egy slukkot se szívott van aki meg 60 éve szívja és köszöni remekül van!
43/53 anonim válasza:
néhány embernél ez igaz, a statisztikák alapján a legtöbb tüdőrákos dohányos vagy azbesztet lélegzik be :)
44/53 anonim válasza:
nekem volt 1-2 kis lyuk a fogaimban. amióta nem mosom, de cserébe nem is eszem semmi cukrosat, szénhidrátot is napi 30g alatt, teljesen egészséges:) persze ha barátnőmmel találkoznék megmosnám vmilyen módon, friss leheletem lenne:)
45/53 anonim válasza:
szóval a cukros egészségtelen táplálkozástól volt lyuk, de amióta normálisan eszem, azóta tök egészségesek fogmosás nélkül is:)
46/53 Noydra válasza:
Én vagyok a primitív, meg a sötét.
Akkor te mi vagy, ha azt nem tudta a drága anyukád megtanítani neked, hogy naponta egyszer legalább fürdeni kell? :D
Megint egy selejt...
48/53 anonim válasza:
Fújj ez undorító!De igénytelen!Elhányom magam..
49/53 anonim válasza:
Mi a helyzet menstruáció alatt? 3 napi érik az is? Ott bizony lehet odor...:D
50/53 anonim válasza:
El lett már mondva, hogy aki nem fürdik, az is minden nap mossa az intim részeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!