Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak2-3 naponta fürdik és nem szeret fogat mosni sem. Szerintetek nem igénytelen?
Szerintem nem annyira gáz. Ha az ember nem csinál semmit egész nap akkor nem koszolódik be és nem is izzad. Én is van, hogy 2-3 napig nem zuhanyzom bár alul azért megmosakszom olyankor ha már érzem a "bukét" :D
De amúgy szerintem nem olyan nagy gáz. El tudok képzelni rosszabb dolgokat is ennél. A víz manapság nagyon drága dolog. Afikában inni se jut már. Itt is eljön az az idő ugyhogy akik itt fujjogtok nem tudom mi lesz veletek. A barátnőd a jég hátán is megél én örülnék neki hogy nem egy finnyás kényes nyafogógéppel van dolgom.
2-3 nap alatt én se leszek büdös, sztem normális. a fogmosás meg szintén nem tesz jót a fogakkal meg veled se, ha fluor meg sls van benne.
add nekem a barátnőd :D
Az emberekben ez egy régi, beléjük nevelt sztereotípia, hogy 100 évvel ezelőttig az emberek egész életükben nem fürödtek. Persze tényleg keveset tisztálkodtak, ami nagyon nem volt higiénikus, de a mai emberek (pl. eddig kb. minden válaszoló) fejében a múlt sokkal durvábban él.
Ezt úgy akarják a mai emberek kompenzálni, hogy ők nem olyan "civilizálatlanok és igénytelenek", mint az elődeik, ezért MUSZÁJ minden nap fürdeniük, akkor is ha mondjuk aznap el sem hagyták a lakást.
Nem fürdök minden nap. 19 éves koromban, egyetemre alakult ki saját tisztálkodási szokásom, ami annyi, hogy kb. 3-4 naponta egyszer fürdök a zuhany alatt. Ettől függetlenül az arcom és az intim részeim minden nap megmosom, mielőtt valaki megint középkori egész életben nem fürdést hallucinálna be. Fogat is naponta kétszer mosok.
Nyilván nem mondható mindenkinek, hogy 3-4 naponta fürödjön. A fizikai munkát végzőknek például nem ajánlanám. Azoknak sem, akik alapból könnyen izzadósak. Annak sem, akik rendszeresen testedzést végeznek (gyúrás, vagy súlyok nélküli edzés, vagy sportolás) és ebben nagyon megizzadnak.
Például én, aki szellemi munkát végzek, nem vagyok izzadós és keveset mozogtam, megengedhet(t)em magamnak a kevés fürdést.
De még egyszer mondom, ettől függetlenül az arcom és az intim részeim minden nap megmosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!