Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm csak2-3 naponta fürdik és nem szeret fogat mosni sem. Szerintetek nem igénytelen?
Igénytelen. Bár nem vészesen, ha alul azért megmossa.
Mindennek van határa, szerintem ez a határ 4-5 nap körül lehet. Főleg ahhoz viszonyítva, hogy a középkorban sokan évente fürödtek.
Én naponta fürdöm, ez természetes nálam.
30:
Az meg megint más téma, hogy az ember nem csak a "koszt", de a feromonokat is lemossa magáról minden nap, amik felelősek két ember egymás iránti vonzalmának kialakulásában.
Jogos, egy nőtől én is többet várok higiénia terén, mint magamtól és ezzel a legtöbb nő és férfi is így van. (De itt nincs sehol ellentmondás, mielőtt valaki kötözködne. Más területeken meg tőlem várnak többet.)
A második felére annak, amit írtál meg már leírtam korábban mindent válaszként, amit kellett.
Azt értem hogy kiráz a hideg, de amikor nőket szedek fel sosem mondom el nekik és ők sem kérdezik milyen gyakran fürdök. Ez még soha nem akadályozott semmilyen ilyen kapcsolatom kialakulásában.
Amíg úgy néz ki (szagra, ízre, kinézetre), mint aki naponta fürdik, felőlem havonta is fürödhet.
De rólam sem mondanád meg, hogy milyen gyakran fürdök, egészen amíg el nem mondanám neked (bár minek tenném ugye?).
" a fogmosás pedig ALAP, hogy minden nap, néha még akár kétszer is egy nap"
minden étkezés után fogmosás, állatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!