Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm csak2-3 naponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm csak2-3 naponta fürdik és nem szeret fogat mosni sem. Szerintetek nem igénytelen?

Figyelt kérdés

2013. dec. 16. 11:53
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
És az meg már megint egy másik tészta, ha valakinek párja van, és olyannyira nem tiszteli meg a másikat, hogy legalább higiénikus legyen magára, és a környezetére. Ennél kiábrándítóbb dolog szerintem nincs egy emberben, a butaságon, és a primitívségen kívül. Kövezzetek meg, de teljesen alap dolog az, ha találkozom a párommal, vagy megcsókolom és egyéb dolgok, akkor előtte fogat mosok, vagy lefürdök, nem hagyom magamon rohadni a 2-3 napos testszagot. És akkor ezek után még azt hiszi az ember, hogy jogosan pislog, ha undorodnak tőle, vagy kiábrándulnak belőle.
2013. dec. 16. 12:50
 32/53 anonim ***** válasza:
100%

Igénytelen. Bár nem vészesen, ha alul azért megmossa.

Mindennek van határa, szerintem ez a határ 4-5 nap körül lehet. Főleg ahhoz viszonyítva, hogy a középkorban sokan évente fürödtek.

Én naponta fürdöm, ez természetes nálam.

2013. dec. 16. 12:51
 33/53 A kérdező kommentje:
31. Ott a pont
2013. dec. 16. 12:54
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

30:

Az meg megint más téma, hogy az ember nem csak a "koszt", de a feromonokat is lemossa magáról minden nap, amik felelősek két ember egymás iránti vonzalmának kialakulásában.

Jogos, egy nőtől én is többet várok higiénia terén, mint magamtól és ezzel a legtöbb nő és férfi is így van. (De itt nincs sehol ellentmondás, mielőtt valaki kötözködne. Más területeken meg tőlem várnak többet.)

A második felére annak, amit írtál meg már leírtam korábban mindent válaszként, amit kellett.

Azt értem hogy kiráz a hideg, de amikor nőket szedek fel sosem mondom el nekik és ők sem kérdezik milyen gyakran fürdök. Ez még soha nem akadályozott semmilyen ilyen kapcsolatom kialakulásában.

Amíg úgy néz ki (szagra, ízre, kinézetre), mint aki naponta fürdik, felőlem havonta is fürödhet.

De rólam sem mondanád meg, hogy milyen gyakran fürdök, egészen amíg el nem mondanám neked (bár minek tenném ugye?).

2013. dec. 16. 12:54
 35/53 anonim ***** válasza:

" a fogmosás pedig ALAP, hogy minden nap, néha még akár kétszer is egy nap"

minden étkezés után fogmosás, állatok..

2013. dec. 16. 13:05
 36/53 anonim ***** válasza:
76%
21-es, Noydra! Magaddal kezd a lövést Kedveském mert aki annyira primitív, hogy ismeretlenek véleményére nem így reagálunk az felőlem fürödhet napi 5x a belső sötétséges semmi nem mossa le!!
2013. dec. 16. 13:10
 37/53 anonim ***** válasza:
48%
A vízet is érdem szerint osztanám el nem csak az élelmet. Aki megérdemli fürödhet aki nem az maradjon koszos főleg aki már már belül is rothad annak felesleges kívül csillogni!
2013. dec. 16. 13:11
 38/53 anonim ***** válasza:
59%
:D de mérges itt valaki! szerencsére nincs hatalmad ezért fürdünk
2013. dec. 16. 13:12
 39/53 anonim ***** válasza:
57%
A volt barátom talán havonta egyszer mosott fogat mégis tökéletes fogai voltak. A mostani barátom pedig napi kétszer háromszor mossa, fogselymet használ, hetente mászkál fogorvoshoz mégis sárgák feketék és kellemetlen szagúak. Ez genetika semmi más!
2013. dec. 16. 13:23
 40/53 anonim ***** válasza:
100%
genetika - egy életkorig. a rossz génjeimmel még minden fogam megvan /30+/, jó génes ismerősöknek húzzák. a baktériumok és kóla nem gén
2013. dec. 16. 13:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!