Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most megbántottam? (többi lennt)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megbántottam? (többi lennt)

Figyelt kérdés
A barátomtól gimis ballagásomra kaptam egy aranyláncot és egy fülbevalót. beleraktam egy kis dobozba, az aranybokaláncommal együtt. Odaköltöztem a barátomhoz, kb 2 hónapja és amikor pakolásztam,kiraktam a dobozt is. Nemsokkal később megszólalt, hogy "a dobozt,amiben az aranyak vannak, el kell rakni vhova máshova"...erre azt reagáltam, hogy "minek, ugy sincs benne vmi nagy érték.."!Utána rögtön kapcsoltam és javítottam, hogy "jaa elfelejtettem, hogy az is benne van amit tőled kaptam, azthittem csak a bokalánc, azt meg tudod milyen vékony. "De nem vette be, hát elég furán nézett rám. Mellesleg tényleg nagyon vékony az a nyaklánc is amit tőle kaptam, nem is használom,mert félek, hogy elszakad,ezt ő is megértette. De én nem is gondoltam arra, hogy az nem ér semmit. Nemtudom miért csúszott ki ez a számon,pedig tudtam hogy minden arany benne van. Ez így tudatalattin jön ki vagy mi?:S Nagyon megbánthattam?
2009. nov. 24. 19:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk Szegedre,mindenképpen felveszem és majd hangsúlyozom, h ez a legszebb ajándék, amit valaha kaptam!
2009. nov. 24. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ne próbáld túljátszani magad! Legjobb az öszinteség:) Mond el neki , hogy abban a hitben voltál csak a bokaláncod volt a dobozban. Kérdezd meg tőle, hogy megbántottalak ezzel téged? Ha igen akkor bocsánat!

De tényleg jól beletrafáltál. Van ez igy:)

2009. nov. 25. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!