Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most megbántottam? (többi lennt)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megbántottam? (többi lennt)

Figyelt kérdés
A barátomtól gimis ballagásomra kaptam egy aranyláncot és egy fülbevalót. beleraktam egy kis dobozba, az aranybokaláncommal együtt. Odaköltöztem a barátomhoz, kb 2 hónapja és amikor pakolásztam,kiraktam a dobozt is. Nemsokkal később megszólalt, hogy "a dobozt,amiben az aranyak vannak, el kell rakni vhova máshova"...erre azt reagáltam, hogy "minek, ugy sincs benne vmi nagy érték.."!Utána rögtön kapcsoltam és javítottam, hogy "jaa elfelejtettem, hogy az is benne van amit tőled kaptam, azthittem csak a bokalánc, azt meg tudod milyen vékony. "De nem vette be, hát elég furán nézett rám. Mellesleg tényleg nagyon vékony az a nyaklánc is amit tőle kaptam, nem is használom,mert félek, hogy elszakad,ezt ő is megértette. De én nem is gondoltam arra, hogy az nem ér semmit. Nemtudom miért csúszott ki ez a számon,pedig tudtam hogy minden arany benne van. Ez így tudatalattin jön ki vagy mi?:S Nagyon megbánthattam?
2009. nov. 24. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
neked hogy esne én megbántódnék rajta
2009. nov. 24. 20:07
 2/12 anonim ***** válasza:
én is megbántódnék rajta.
2009. nov. 24. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Ez nem volt szép tőled, szerintem kérj bocsánatot, még ha apróság is.
2009. nov. 24. 20:10
 4/12 A kérdező kommentje:
Próbáltam kimagyarázni ugye azzal, h "jaa, azthittem csak a bokaláncom van benne", mert ezt ha elhiszi,akkor nem esik neki olyan szarul. Értitek hogy értem?
2009. nov. 24. 20:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát ... sztem megbántottad... én a helyébe megsértődnék egy kicsit.. szegénykém, hülye egy helyzet... talán ha visszatérnél rá, és mondanád neki, h tényleg nem úgy értetted?

L/17

2009. nov. 24. 20:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Aaaajj... :( Úgy sajnálom, h ilyen hülye voltam!:(

Ennek 3 napja amúgy... Lehet,hogy már elfelejtette..Visszatérjek még rá?:S

2009. nov. 24. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kérj tőle ismét bocsánatot és vald be
2009. nov. 24. 20:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy nagyon furdal a lelkiismeret, és őszintén sajnálod, hogy ezt mondtad, de nem úgy értetted, ahogyan azt ő gondolja...
2009. nov. 24. 20:25
 9/12 anonim válasza:

Abban a 10 másodpercben biztos hogy a poklot élte át a Fiúd, hiszen azt hitte hogy szándékosan megakarod bántani, jelezve azt hogy már nem szereted őt. És az a 10 másodperc biztos benne marad egy ideig, aztán felejtődik szépen lassan. Nem hiszem hogy megbántottad, de azért egy picit engeszteld ki.

Szerintem nem a tudattalatid volt. Velem is megtörtént már hasonló. Egyik osztálytársam szünetben megmutatta az újonnal megcsinált körmeit, (szines volt meg minden), nem értek hozzá, nem is tudtam véleményt mondani, húzni akartam az időt, ezért megkérdeztem(ráadásúl közönyösen) hogy mutassa meg a másik kezét is. No itt volt a probléma, ugyanis születési rendelenessége volt a kezén(ami látszólag mindig is zavarta szegényt, ezért méginkább rosszúl éreztem magam) és hát, ott mükörmösnek(vagy minek) dolga nem volt egyáltalán. Hopsz.

És jött a 10 másodperces pokol.

Semmi köze se volt a tudatalattimnak ehhez, csak megfeletkeztem valamiről. Ha dolgozott volna a tudatalattim, akor eszembe jutott volna, hogy hopsz ezt nem kéne. Te is csak megfeletkeztél valamiről.

19/F

2009. nov. 24. 20:30
 10/12 anonim ***** válasza:

hordd magadon egy darabig

nekem is van karláncom,fülbevalom páromtol...szép,ezüst,de ennyire törékennyel még nem találkoztam...sikerült is eltörni,elszakitani őket,pedig ezekre vigyáztam 8többire nemszoktam,magamnak veszem,azokatnemsajnálom)

nemtudom hány hétig ezeb duzzogott,mikor megmutattam h eltört...lácot inkább megse mutattam,gyorsan ékszerész...sztem duplaáron javitotta,mint amibe kerülhetett:D

de legalább ezen nem duzzogott

szoval hiába mondta h ok,ne hordd,sztem vedd fel szépen legalább néha

pasiknak fontos ez

22/L

2009. nov. 24. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!