Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megbántottam? (többi lennt)

Hát ... sztem megbántottad... én a helyébe megsértődnék egy kicsit.. szegénykém, hülye egy helyzet... talán ha visszatérnél rá, és mondanád neki, h tényleg nem úgy értetted?
L/17
Aaaajj... :( Úgy sajnálom, h ilyen hülye voltam!:(
Ennek 3 napja amúgy... Lehet,hogy már elfelejtette..Visszatérjek még rá?:S

Abban a 10 másodpercben biztos hogy a poklot élte át a Fiúd, hiszen azt hitte hogy szándékosan megakarod bántani, jelezve azt hogy már nem szereted őt. És az a 10 másodperc biztos benne marad egy ideig, aztán felejtődik szépen lassan. Nem hiszem hogy megbántottad, de azért egy picit engeszteld ki.
Szerintem nem a tudattalatid volt. Velem is megtörtént már hasonló. Egyik osztálytársam szünetben megmutatta az újonnal megcsinált körmeit, (szines volt meg minden), nem értek hozzá, nem is tudtam véleményt mondani, húzni akartam az időt, ezért megkérdeztem(ráadásúl közönyösen) hogy mutassa meg a másik kezét is. No itt volt a probléma, ugyanis születési rendelenessége volt a kezén(ami látszólag mindig is zavarta szegényt, ezért méginkább rosszúl éreztem magam) és hát, ott mükörmösnek(vagy minek) dolga nem volt egyáltalán. Hopsz.
És jött a 10 másodperces pokol.
Semmi köze se volt a tudatalattimnak ehhez, csak megfeletkeztem valamiről. Ha dolgozott volna a tudatalattim, akor eszembe jutott volna, hogy hopsz ezt nem kéne. Te is csak megfeletkeztél valamiről.
19/F

hordd magadon egy darabig
nekem is van karláncom,fülbevalom páromtol...szép,ezüst,de ennyire törékennyel még nem találkoztam...sikerült is eltörni,elszakitani őket,pedig ezekre vigyáztam 8többire nemszoktam,magamnak veszem,azokatnemsajnálom)
nemtudom hány hétig ezeb duzzogott,mikor megmutattam h eltört...lácot inkább megse mutattam,gyorsan ékszerész...sztem duplaáron javitotta,mint amibe kerülhetett:D
de legalább ezen nem duzzogott
szoval hiába mondta h ok,ne hordd,sztem vedd fel szépen legalább néha
pasiknak fontos ez
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!