Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek h. a barátom megváltozzon?
Figyelt kérdés
2009.február 14-én (Valentin nap) -kor jöttünk össze a barátommal.Nagyon megszerettem mert tök aranyos volt,jó fej,vicces..stb.,de most kicsit gondba vagyok vele az utóbbi pár hónapban.Nagyon megváltozott,nem olyan mint régen...nem az akibe beleszerettem.Elég sokat iszik,dohányzik holott tudja h. utálom ha előttem rágyújt,és havonta-2havonta füvezik is.És mindezt a kedves haverjainak köszönhetem,akik viszik egyre lejjebb.Mondta ugyan h. meg akarja szakítani velük a kapcsolatot,de nem látom semmi jelét annak h. próbálkozna ezzel(szerintem csak azért mondta h. megnyugtasson).Most nem tudom mit csináljak,mert ezekkel a dolgaival nagyon tönkretette a kapcsolatunkat az én oldalamról,őszintén már nem vagyok tisztában vele érzek-e még valamit iránta.Próbáltam megbeszélni vele a dolgokat,de elmondása szerint nagyon nehéz megváltozni(főleg h. nem is próbálja meg).Viszont nem akarom elhagyni sem,de ahogy elnézem az az egyetlen megoldás ha válaszút elé állítom.Vagy a haverok és a "romlott élet",vagy én.Ti mit tennétek a helyemben?2009. nov. 24. 19:33
1/6 anonim 

válasza:

én a helyedben azonnal otthagynám. föleg mivel azt írtad hogy már nem tudod, mit érzel iránta, ergo már nem szereted úgy, mint rég. persze elöbb próbálj meg beszélni vele erröl, de ha nem változik a helyzet, jobb ha ott hagyod, mivel ez nem hinném, hogy javulni fog, sőt, egyre rosszabb lesz a helyzet...
2/6 anonim 

válasza:

Igazság szerint nem tudom mit kéne tenned, de egyet tudok egy pasinak sose szabad ultimátumot adni, mert szinte biztos, hogy te húzod a rövidebbet. Remélem sikerül jól döntened!
3/6 anonim 

válasza:

Nem fog megváltozni, mond meg neki, hogy év végéig változtasson ha nem tud nem is akar. Legalább megtudod, hogy mennyit érsz neki.
4/6 anonim 

válasza:

Az ilyen szituktól én mindig kiakadok....Minden csaj siránkozik hogy a pasija cigizik,iszik, füvezik, megcsalja, ennek ellenére az ilyen srácokért vannak a legjobban oda. Lehet hogy amikor összejöttél vele még nemvolt ilyen, jobb ha elfogadod hogy mostmár ilyen, és nemfog megváltozni. Nem mondom hogy dobd ki...de amig egyilyen pasival vagy, lemaradsz másik 100 olyanról amilyet tényleg érdemelnél, és tudod erre visszagondolni lesz majd szar. Én ugyanigy jártam 1éve. Ti csajok általában nem az eszetekre hallgattok, pedig nem ártana. Arról nem is beszélve hogy ha folytatod vele, azt a te személyiséged fogja bánni, és ugyanolyan instabil és eltorzult lesz a személyiséged mint neked. Én átgondolnám
5/6 anonim 

válasza:

utolsó sor az ""nekem""" akart lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!