Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal szexelni fogunk végre - nekem ez lesz az első, neki kitudja hányadik, de azt mondta, már 2 éve nem volt lánnyal. Mit csináljak, hogy neki is jó legyen?
Figyelt kérdés
Nekem tuti, hogy jó lesz, már nagyon vártam ezt.. szerintem ő is. Mert végül is évek óta ez lesz neki az első és nem akarom, hogy esetleg rágörcsöljön a dologra, mert szerintem már így is eléggé izgul. Én is de én úgysem csináltam még soha úgyhogy majd lesz valahogy, csak azt akarom, hogy ne legyen olyan nagy teher rajta. Vagy mi.. mert amióta megmondtam neki, hogy még sosem voltam fiúval eléggé meglepődött, mert nem épp azt nézte ki belőlem, de most kicsit mintha parázna a szex miatt. Már 23 leszek úgyhogy nincs engem mitől féltenie, de lehet amiatt aggódik inkább, hogy elég sok időt kihagyott.2013. dec. 14. 23:19
21/21 A kérdező kommentje:
tudom, hogy lelkileg nincs a toppon. nem sérült alak. akkor én is sérült vagyok, ha ő az. ő csodálatos ember, nekem meg csak az számít.
2013. dec. 20. 03:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!