Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátommal szexelni fogunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal szexelni fogunk végre - nekem ez lesz az első, neki kitudja hányadik, de azt mondta, már 2 éve nem volt lánnyal. Mit csináljak, hogy neki is jó legyen?

Figyelt kérdés
Nekem tuti, hogy jó lesz, már nagyon vártam ezt.. szerintem ő is. Mert végül is évek óta ez lesz neki az első és nem akarom, hogy esetleg rágörcsöljön a dologra, mert szerintem már így is eléggé izgul. Én is de én úgysem csináltam még soha úgyhogy majd lesz valahogy, csak azt akarom, hogy ne legyen olyan nagy teher rajta. Vagy mi.. mert amióta megmondtam neki, hogy még sosem voltam fiúval eléggé meglepődött, mert nem épp azt nézte ki belőlem, de most kicsit mintha parázna a szex miatt. Már 23 leszek úgyhogy nincs engem mitől féltenie, de lehet amiatt aggódik inkább, hogy elég sok időt kihagyott.
2013. dec. 14. 23:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
#1-es vagyok. Igen, meglehet, hogy a barátod hamar el fog menni, meglehet, hogy elsore rosszul teszi fel az óvszert, ki kell majd cserélni, ezért készulj/készuljetek egy-két dobozzal. Ha marad óvszer, azt majd elhasználjátok, amikor neked szunetet kell tartanod tabiszedésben. Elosszor persze ugyetlenkedni fogtok, de mindenbe bele kell jonni,hisz autót sem tanulsz meg vezetni egyik napról a másikra. :)
2013. dec. 15. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Ja, és ami segíthet, hogy ne parázzatok, az a hosszú, kényezteto elojáték mindkettotoknek, ne essetek mindjárt neki a szexnek.
2013. dec. 15. 15:12
 13/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) még egyenlőre elmaradt a dolog... hát kiderült nem is két év az a két év.
2013. dec. 20. 02:26
 14/21 anonim ***** válasza:
mesélj, hány év? hónap? nap?
2013. dec. 20. 02:38
 15/21 A kérdező kommentje:
majdnem 4 év. Igazából én értettem félre, azt mondta nekem akkor, hogy 2 éve nem is randizott, nem volt lánnyal ezt én úgy fogtam fel , hogy nem szexelt, de azóta nem is randizott.
2013. dec. 20. 02:46
 16/21 anonim ***** válasza:

én is aggódok pár hónap kihagyás után

ki fog derülni nem volt az neki egy szex sem 4 éve :(

2013. dec. 20. 02:48
 17/21 A kérdező kommentje:
Én emiatt nem aggódok, csak féltem őt. Annyira jó pasi, csak mégis annyira nincs önbizalma, és annyira félénk. Pedig tőlem sokkal jobbat kaphatna, ha kinyitná a szemét.
2013. dec. 20. 02:53
 18/21 anonim ***** válasza:
majd kiderül nem véletlen volt egyedül!
2013. dec. 20. 02:58
 19/21 A kérdező kommentje:
én az tudom, hogy miért volt egyedül, hogy mi ért nehéz neki bárkiben is bíznia.
2013. dec. 20. 02:59
 20/21 anonim ***** válasza:

azt hiszed mást nem vertek át, nem ért tragédia?

mentegeted mert szereted, de ez egy nálam is sérültebb alak. ami nagy szó :(

2013. dec. 20. 03:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!