Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy élvezi? A barátommal nemrég jöttünk össze, nekem ő az első, ezért tapasztalatlan vagyok még ilyen téren.
Figyelt kérdés
a barátommal nálunk voltunk, és eléggé belemerültünk a smárolásba. és ő nyögdécselt kicsit, meg néha rángatózott, miközben én rajta feküdtem és a nyakát csókolgattam. ez azt jelenti hogy jól esett neki, vagy hogy rosszul csináltam?ne nézzetek hülyének, hogy ilyet megkérdezek XD csak az a helyzet hogy nagyon önbizalom hiányos vagyok, és félek ezektől a dolgoktól is mert megakarok felelni, de félek hogy mikor mit rontok el valamit2013. márc. 24. 02:34
1/8 anonim válasza:
hűűha, valakinek volt egy jó estéje, remélem elég ha csak ennyit mondok..:P
2/8 anonim válasza:
Melyik nőt akarod féltékennyé tenni-aki dühössé tett ma éjjel?:XD
3/8 A kérdező kommentje:
?:D
2013. márc. 24. 02:43
4/8 anonim válasza:
Kövér vagy? mert ha igen akkor lehet, hogy nem nyögdécselt hanem a súlyod alatt szuszogott és kapkodott levegőért...
5/8 anonim válasza:
3-látom jól tippeltem:DD
Ne légy dühös, szeret téged a néni:XD
6/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér :DDDDD
2013. márc. 24. 02:53
8/8 anonim válasza:
szerintem nem kellene piszkálni, mert az írásából ítélve valóban önbizalom hiányos, és szüksége van a megerősítésre. Hidd el ahhoz képet hogy tapasztalatlan vagy, akkor ezek szerint ráéreztél, és ne aggódj! ha merész vagy még jobb lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!