Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem túlzás egy kicsit?
Figyelt kérdés
Nekem is vannak barátaim, de beosztom az időmet, és úgy találkozom velük, hogy ne menjen a párkapcsolatom rovására. A páromnak van egy barátja, akivel mindig találkozik munka után, hétvégén is. Van olyan, hogy hármasban megyünk el ide-oda. Alig van időnk egymásra, mert elég necces a munkabeosztása neki. Mindig azért késett tőlem, mert még a barátjával kávézgattak, képesek napi 3-4 órát együtt lenni, hétvégén meg fél napokat. Tegnap is találkoztak, megírtam neki, hogy x időben érek rá. Felhívott és mondta, hogy a barátját haza vitte és mikor ment haza átöltözni, gyorsan hajtott és majdnem elgázolt egy gyalogost. Inkább otthon marad, mert elment a kedve mindentől, megijedt stb...2013. dec. 14. 10:00
1/1 Tarnolf válasza:
De ez túlzás. Pont az egyik véglet. Nem szabad túl sokat lenni a barátokkal (mint írtad 3-4 órát, fél napot) amikor barátja/barátnője van valakinek, viszont túl keveset se, mivel megromlik a kapcsolat.
2-3 naponta ha találkozik a haverokkal az oké, így kéne, mert a végén a kapcsolatotoknak megy a rovására ez a sok együttlét a barátjával.
Na most nem tudom milyen a párod, de azt mondanám, hogy beszélj vele erről, viszont lereagálhatja úgy is, hogy te el akarod szakítani a barátjától, szóval necces a dolog, viszont szerintem ez az egyetlen lehetőség, hogy megoldjátok ezt az ügyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!