Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem most mondta, hogy szeret, de már nem szerelmes belém! Mit kéne tennem, mit tanácsoltok?
A kialakult helyzet nemcsak az ő hibája. Mostanában nagyon sokat vitáztunk, elég féltékeny és bizalmatlan típus vagyok. nyílván erre ő is ad okot. Nagyon sokat veszekedtünk és eljutottunk odáig, hogy az iwiwen megismerkedett egy nővel. nincs köztük semmi, nem is találkoztak, csak beszéltek. Persze rájöttem és rohadt nagy balhé volt. Nekem is nagyon sok hibám van, amit ő egyre nehezebben visel, és én ugyanígy vagyok ezzel. Már egy ideje, kb 1hónapja érzem azt, hogy nem minden a régi. tudom, hogy szeret, mert azért csak a felesége vagyok és együtt vagyunk 5éve, de nem szerelmes belém. Elválni nem akar. Nincs gyerekünk, se közös ház, se semmi, ami miatt problémás lenne egy válás. De azt mondta nem akar elválni, hanem este leülünk őszintén beszélgetni. Csak én nem tudom, hogy ennek van e értelme...
Ha nem szerelmes, úgysem fog változni semmi, én meg nem akarok látszat házasságot. jobban szeretem, mint bárki mást az életemben, de nem akarok minden áron vele maradni. Félek attól, hogy mivel már nincs szerelem, ezért ismerkedni fog, flörtölgetni, és majd pár hónap múlva mondja azt, h vége, amikor talált vkit. Én ezt nem akarom végigasszisztálni.
A másik lehetőség, hogy tényleg őszintén megbeszélünk mindent és megváltozunk és jó lesz minden, mert harcolunk a házasságunkért. Van esély arra, hogy újra belémszeret? Hogy újra elnyerem a szívét??? tudtok ilyenről? van értelme ezt még így folytatni, vgay ha már elmúlt a szerelem akkor örökre vége??? Én megmondtam neki, hogy nekem nem elég az, hogy szeret, és legszívesebben összepakolnék és elmennék meg sem akarom várni az estét. nem akarok vele beszélni. Nem tudom helyrehozható e ez még. Csak annyira fáj! Mintha a szívemet tépnék ki a helyéről. Az az egy éltet, hogy talán még ő is lát esélyt a szerelemre azért nem akar elválni.
Bocsánat, hogy hosszú lett, de segítsetek, mit tegyek??????
Sajnálom hogy így alakult ez az egész. Te megtettél mindent. Szerintem te is rosszul álltál volna hozzá ha meg sem próbálod megmenteni ezt a házasságot. Akkor elérte volna a célját hogy neked legyen eleged és rosszabb lett volna számodra a dolog. Az biztos hogy gerinctelen egy féreg volt. Nem tudom de én eleve képtelen lennék hazudni az élettársamnak pláne egy olyan beszélgetés alkalmával amit tanácsoltam de ő még hitegetett -.-
A következő tanácsom az lenne hogy fel a fejjel. Megszabadultál egy olyan embertől aki nem volt neked való. Ja és ha rá is jön a tévedésére nehogy visszaengedd (gondolom meg sem fordult a fejedben de azért leírom). Sok szerencsét =). Ha van kedved és úgy gondolod így könnyebb akkor beszélgethetünk. Az e-mail címem:
World00@freemail.hu
Csak mert nagyra értékelem hogy mindent megtettél ezért a házasságért =).
Kedves Olvasók!
Ezt most azért írom le, hogy ha valaki legközelebb erre téved, akkor ne kövesse el ugyanazt a hibát mint én.
Sajnos velem is hasonló esett meg, mint a témaindítóval, csak éppen én vagyok a férfi. Nincs másik nő, nem volt különösebb veszekedés, vagy más probléma. Egyszerűen csak egy nap arra ébredtem, hogy nem vagyok szerelmes. Rettenetes érzés volt, mivel 10+ évig folyamatosan egy boldog-optimista felhőn lebegtem.
Néhány napig bírtam magamban tartani, bár eléggé látszott rajtam, hogy valami nincs rendben. Utánaolvastam az interneten és sok helyen azt írták, hogy legjobb őszintén megbeszélni a problémát és együtt megoldást találni.
HÁT NEM! Kedves, hasonló cipőben járó barátom. Ne csináld! Meg ne szólalj! Mutasd vidámnak magad, folytasd az életed ahogy eddig. A szerelem visszajön, vissza KELL jönnie. Ha egyszer megtörtént, újra meg fog, csak próbáld felidézni, hogy miért szerettél a párodba.
Én is ezt fogom, de előbb hazahozom a feleségem. Szurkoljatok!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!