Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem most mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem most mondta, hogy szeret, de már nem szerelmes belém! Mit kéne tennem, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

A kialakult helyzet nemcsak az ő hibája. Mostanában nagyon sokat vitáztunk, elég féltékeny és bizalmatlan típus vagyok. nyílván erre ő is ad okot. Nagyon sokat veszekedtünk és eljutottunk odáig, hogy az iwiwen megismerkedett egy nővel. nincs köztük semmi, nem is találkoztak, csak beszéltek. Persze rájöttem és rohadt nagy balhé volt. Nekem is nagyon sok hibám van, amit ő egyre nehezebben visel, és én ugyanígy vagyok ezzel. Már egy ideje, kb 1hónapja érzem azt, hogy nem minden a régi. tudom, hogy szeret, mert azért csak a felesége vagyok és együtt vagyunk 5éve, de nem szerelmes belém. Elválni nem akar. Nincs gyerekünk, se közös ház, se semmi, ami miatt problémás lenne egy válás. De azt mondta nem akar elválni, hanem este leülünk őszintén beszélgetni. Csak én nem tudom, hogy ennek van e értelme...

Ha nem szerelmes, úgysem fog változni semmi, én meg nem akarok látszat házasságot. jobban szeretem, mint bárki mást az életemben, de nem akarok minden áron vele maradni. Félek attól, hogy mivel már nincs szerelem, ezért ismerkedni fog, flörtölgetni, és majd pár hónap múlva mondja azt, h vége, amikor talált vkit. Én ezt nem akarom végigasszisztálni.

A másik lehetőség, hogy tényleg őszintén megbeszélünk mindent és megváltozunk és jó lesz minden, mert harcolunk a házasságunkért. Van esély arra, hogy újra belémszeret? Hogy újra elnyerem a szívét??? tudtok ilyenről? van értelme ezt még így folytatni, vgay ha már elmúlt a szerelem akkor örökre vége??? Én megmondtam neki, hogy nekem nem elég az, hogy szeret, és legszívesebben összepakolnék és elmennék meg sem akarom várni az estét. nem akarok vele beszélni. Nem tudom helyrehozható e ez még. Csak annyira fáj! Mintha a szívemet tépnék ki a helyéről. Az az egy éltet, hogy talán még ő is lát esélyt a szerelemre azért nem akar elválni.

Bocsánat, hogy hosszú lett, de segítsetek, mit tegyek??????

2009. nov. 24. 14:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Velünk is volt ilyen 4 év után, de túl jutottunk rajta! Ezt kivánom nektek is! Amúgy egy vacsi alatti közös régi dolgok, vidám pillanatok felidézése, fényképek, vagy egy új közös élmény megélése segít!
2009. nov. 25. 00:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik, ahogy reagáltál a dologra kedves kérdező. Sok sikert kívánok Nektek. Remélem majd tényleg megírod, hogy mi lett Veletek.
2009. nov. 25. 11:19
 13/23 A kérdező kommentje:
Hááát... mire hazajött csak gyertyák égtek, romantikus félhomély volt a lakásban, szépen kifestettem magam, szóval tök csini voltam:-) vettem bort is:-) nagyon tetszett neki, hogy más hangulatot csináltam:-) Szt mondta szeret, és ne higyjem azt, hogy nem szerelmes, csak most a sok probléma, vita miatt kicsit megrendült. Elmondta, hogy nagyon bántja ahogy néha beszélek vele, hogy ha bepipulok csak egyszerűen elküldöm a pi.csába és rácsapom a telefont. Most ez tett be neki, de azt mondta, ha odafigyelünk és változunk mketten, akkor ő újra olyan szerelmes lesz belém, mint régen. Én is elmondtam neki, hogy mi bánt, és azt beszéltük meg, hogy ma mkettőnkben ez leülepszik és holnap megint leülünk beszélni! Remélem tényleg újra jó lesz minden:-)
2009. nov. 25. 12:45
 14/23 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök nektek! (Eszembe jutottál tegnap este, gondoltam épp megbeszéltek...)

azt a Chapman könyvet tényleg érdemes beszerezni, nagyon jó kapcsolatépítő, együtt is olvashatjátok, ez is lehet egy közös program, már ha szerettek ilyet. (Mi néha felolvasunk egymásnak, aztán megbeszéljük, na már nem ebből a könyvből, hanem úgy általában)

Csak így tovább, minden jót nektek!

2009. nov. 25. 13:43
 15/23 A kérdező kommentje:

nem tudom olvassa e még ezt valaki. A helyzet a köv: ahogy írtam megbeszéltünk mindent, erre következő nap már megint telefonálgattak, majd utána találkoztak is. A férjem 27én bejelentette, hogy el akar válni, mert ott az új nő. Tegnap közölte, hogy kedden odaköltözik hozzá a nő!

Köszönöm a válaszokat, de ennyit arról, hogy ő mennyire akarta megmenteni ezt a házasságot, és mennyire érdekelte ez az egész. Pedig már akkor is elmondhatta volna, h vége... De utoljára még jó volt hülyének nézni és velem szexelni. Én próbáltam változtatni, megtenni amit kér. Ő ugyanolyan távolságtartó volt, semmit nem tett amit megígért. Persze ez ujabb vitákat szült a következő napokban. Próbálta úgy alakítani, hogy nekem legyen elegem és és mondjam azt, h vége, de közöltem vele, h ő akar válni és ha eldöntötte, akkor legyen annyira férfi, hogy ezt felvállalja és kimondja. Egy helyen dolgoztunk (másodállása volt). Néhány munkatársam előbb tudta, hogy válni akar, mint én.

2009. nov. 30. 15:48
 16/23 A kérdező kommentje:
2009. nov. 30. 15:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Végig olvastam minden választ, és a te hozzászólásaidat is. Bár még csak most olvastam, így már a tanácsom késő lett volna. De többen leírták amit én is leírtam volna. Majd mikor írtad, hogy milyen remekül sikerült az este, még a szemem is bekönnyezett úgy örültem. Aztán mikor olvastam a következő hozzászólást, hát az eszembe se jutott volna ezek után, hogy ilyen jól sikerült a gyertya fényes estéd. Nagyon sajnálom, csak azt nem értem, hogy költözhet oda, ha azt írtad nem is találkozgattak?! Akkor ezek szerint még is, és még meg is csalt vele. Mert kétlem, hogy néhány iwiwes levél után postán küldött neki lakáskulcsot. Mindenesetre sajnálom hogy így alakult és kívánom, hogy megtaláld az igazit és visszatérjen a férfiakba vetett hited.
2009. nov. 30. 16:19
 18/23 anonim ***** válasza:
:( végig olvastam mindent..sajnos nemtudok semmi hasznosat mondani rá...remélem megtalálod újra a szerelmet :(
2009. nov. 30. 17:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Hú, de durva, hallod! De azért tudd, hogy a férjednél különb pasik is. Túl jó volt neki veled. Ne sajnáld.

Elolvastam a másik kérdésedet is, amit az elköltözésedről meg a nő beköltözéséről írtál. Figyelj, ne fájjon. Hagyd a francba. Tulajdonképpen semmi bajod nem lesz, ha a nő oda megy, te meg majd elhozod, ha lesz sajátod. A legrafináltabb dolog amit most tehetsz, hogy adod a kedves megértő barátot, és vársz. Biztosra veszem hogy 1 hónapon belül úgy összevesznek, hogy csak na. De hogy ezt megtudd, a férjed barátjának kell lenned. Én biztos hogy kipróbálnám ezt a taktikát. A férjed különben is arra számít, hogy kiborulsz, meg jelenetet rendezel, meg amikor csak beszéltek felhánytorgatod hogy milyen szemét alak (mellesleg az :) de ha nem adod meg neki ezt, hanem kedves vagy, megértő, emellett veszel pár új szerkót, eljársz a barátnőiddel, na akkor majd elgondolkozik...

Én még azt is megkockáztatom, hogy megkérném, hogy ha aktuális lesz, hozza el nekem a holmimat (nehogymár te eröltesd magad a cipeléssel) meg segítsen neked ebben, abban, amiket ő csinált neked eddig... Eközben szépen ki lehet faggatni mi a helyzet. Előbb utóbb majd elkezdni mondani, hogy ez a baja a nővel, meg az a baja... :)

Szóval türelem :) szurkolok! :)

31/N

2009. nov. 30. 18:05
 20/23 A kérdező kommentje:
évekkel ezelőtt egy helyen dolgoztak. De több mint 5-6 éve volt ez. Állítólag most iwiwen egymásra akadtak és ez lett belőle. Sztem már régóta tart, vagy pedig a múltban voltak ők együtt. mindenesetre a csaj gyereke tegnap ismerte meg az exemet, kedden meg már ide költöznek. Ráadásul ovodát is kell hirtelen váltania, mert nem hiszem h minden reggel 1órát autóznának az óvodáig. A nőről is megvan a véleményem, h ilyennek kiteszi a gyerekét! Én abban bízom hogy pár hét hónap után rájönnek, hogy ez nagyon hírtelen volt és nem jó ez így. Csak rohadt szar, h valaki mást szeret!
2009. nov. 30. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!