Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjatok tanácsot! Hogy hozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjatok tanácsot! Hogy hozzam rendbe az életemet, míg nem késő?!

Figyelt kérdés
Van 1 élettársam 8 éve és van 1 kisfiúnk 4 éves!Mielőtt megszületett többször megcsalt,többször megvert!Megszületett a kisfiú és azt mondta minden ok lesz!De mostanában ismét kiderült 1 megcsalás és most megint gyanakszom 1re.Mivel külföldön dolgozik nagy erre az esély mivel havonta 2-3 napot van itthon!!Félek tőle,ha ugy döntenék elhagyon félnék a reakcióitól!!!24 éves vagyok nem így szeretnék élni de nem látom rá az esélyt hogy megváltozzon és hazajönni sem akar külföldről!!!
2009. nov. 24. 13:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Gondolom,nincs hova menned,nem élnek a szüleid,és kiszolgáltatott helyzetben vagy.Ez esetben próbálj segítséget kérni valamilyen ismerősödtől,barátnődtől,stb.Ha viszont haza tudnál menni,akkor ne habozz,és ne félj,mert amíg van hova haza menned,addig biztonságban vagy,csak jó ideig meg kell szakítani Vele minden kapcsolatot.Egy idő után elfelejt,és ha esetleg bántana is,vetess látleletet,jelentsd fel,cseréltess zárat az ajtón,kérj távol tartást,stb.Sajnos ennyit tudsz tenni,nem többet,de ha új életet akarsz kezdeni,valahogy meg kell próbálnod szabadulnod tőle.
2009. nov. 24. 13:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy ilyen vadállatnak szültél te gyereket? Még nem késő, pakolj össze és költözzetek a babával, szüleid tesóid vannak? Nem félsz attól, hogy később majd nem csak téged hanem a gyereket is bántani fogja? És hogy a megcsalásnak sosem lesz vége? Ki tudja milyen fertőzést, betegséget hoz majd haza!!!
2009. nov. 24. 13:54
 3/10 A kérdező kommentje:
Az én házam ahol lakunk,Szóval őt kellene küldenem és nem biztos hogy elmenne!!Nem tudom hogyan kezdjek hozzá!!!!
2009. nov. 24. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
2:1 arányban szerintem az vezet, hogy szabadulj meg tőle, mert ez neked sem jó, de gondolja bele, hogy a gyereked mennyire sérül ha pl. megint megver a párod, és ha ezt látja akkor felnőttként neki is az lesz a "normális", hogy a nőket jól meg kell verni és fűvel-fával megcsalni.
2009. nov. 24. 14:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor zárcsere, ha nem takarodik akkor távoltartási végzés + rendőrség. A cuccait meg amíg nincs otthon szállíttasd át egy rokonához.
2009. nov. 24. 14:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy én szeretem!!!!!És nem tudom h tudnék élni nélküle,mert ha hazajön az a pár nap jó!!!!Csak nem tudok nyugton lenni mert arra gondolok mindíg hogy megcsal!!!
2009. nov. 24. 14:20
 7/10 A kérdező kommentje:
És verekedni is régen verekedett csak félek tőle!!!Nem tudom mit csináljak!!És az is bosszant h nagyon féltékeny!!Nem mehetek sehová!!!
2009. nov. 24. 14:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Megcsal, ki tudja milyen nőket összeszed és te szereted? Ilyenkor van az a helyzet, hogy az észre kell hallgatni. Inkább vele maradsz? Kiteszed ennek az egésznek azt a valakit, aki számodra a legfontosabb, a GYEREKEDET? Egy ilyen vadállatnak?
2009. nov. 24. 14:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem mehetsz sehová?! Férfiként sem értem, hogy hogyan lehet így gondolkodni egy nővel kapcsolatban. Egy nőt igenis tisztelni kell, nem pedig uralkodni rajta. Te így tényleg jól érzed magad? Persze, hogy nem. Miért hivatkozol a szerelemre, ha egyszerűen szar az életed mellette? Szerelmes még lehetsz, életed viszont csak egy van! Dobd ki a fenébe...szégyellem magam az ő helyében is.
2009. nov. 24. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem mehet, hiszen már szenvedélybeteg.
2009. nov. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!