Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ciki? 16/L vagyok, nem nagyon volt még barátom, csak 1-2 de azokkal is max csók. A szüleim azzal nyüstölnek h sosem lesz pasim ha még 16 évesen simsezek XD Szval az a baj, ha nemtudok pasizni.
nemhiszem h lezbi lennék XD
sosem tetszettek a lányok...
nemvagy leszbi, az tény. csak eléggé későn érő. én nemazt mondom h feküdj össze már a fél lakóteleppel, sőt a szüzességedet sem kell még elvesztened, de legalűbb addig eljuthattál volna 16 éves létedre, hogy nem csak brad pitt tetszik, hanem vmi környezetedbeli ember is.
a sims meg jódolog, csak nem egész nap.
minimális érdeklődést azért télleg mutathatnál a pasik iránt. minimálisat
Szerintem neked kell érezni azt,hogy mikor akarsz pasizni. Lehet hogy 21 évesen minden ujjadra jut pasi. És nem gház h 16 évesen szűz vagy.. sőt inkább erény. Mert az aki 14 évesen elveszti az még lelkileg se tudja h mi történt vele. Ne aggódj nem vagy leszbikus semmi xD Én is simsezek.. a pasimmal xD
18 L
Jajj nekem is mondták már, h tán a lezbi vagyok??
Mert 5 barátom volt eddig és csak 1ről tudtak
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!