Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne tapintatosan közölni a barátnőmmel, hogy túl sok kilót szedett fel?
Lady,ez nem olyan rossz ötlet.
Csak olyan természetesnek veszi,hogy mellette vagyok.Úgy érzem ezzel nemcsak magát,hanem engem is elhanyagol.
Ez a leghülyébb ötlet amit hallottam...
Nehogy megemlítsd a farmert mert elkezdi szép sorban felpróbálni az összes ruháját és mindegyikben sírógörcsöt kap. Aztán cserélheted le a fél ruhatárát amit szerinted ki fog finanszírozni?
Drágám szeretlek minden porcikáddal együtt!...de egyre több a porcikád.
:D
Úgyis itt a karácsony, kérj tőle egy hegymászó felszerelést. :)
De igazából a legjobb megoldás, amit tehetsz, hogy eljársz vele sportolni pl kocogni (ilyenkor edzőterembe érdemes, mert az ízületeknek ez az idő már necces, főleg ha nem vagytok edzésben, meg egyébként is). Ez a legjobb, amit tehetsz, és ezt értékelni is fogja, mert foglalkozol vele és nem pedig megbántod.
27/f
Először is.
Ha nem mondtad eddig meg neki, ne hidd azt, hogy ú, mennyire elhanyagolt téged stb. - szóval ne az önsajnálat felől indíts. Lehet, hogy nem is vette észre, mennyit szedett fel, és ha te eddig nem szóltál neki, nem bizto, hogy tudja, hogy testesebben már nem kívánod (főleg hogy vannak olyan emberek is, akik pár kiló plusszal is kívánják a párjukat - ez most nem értékítélet akart lenni, de minden ember más).
Nehogy SMS-ben írd meg neki, ne legyél már ennyire tapló és puhap.cs. Ha ez a véleményed, legyél nagyfiú, és mondd meg neki szóban. Nem attól leszel tapintatosabb, hogy nem mered odatolni a képed.
És hogy mondd meg neki? Nem köntörfalazva, de nem sértően. Pl. drágám, az utóbbi időben szerintem kicsit túl sokat szedtél fel, régebben jobban tetszettél / jobban kívántalak (szóval ne úgy add elő, hogy úgy nézel, ki ment egy bálna, undorító vagy, egy nő ne hagyja el magát ennyire stb).. Aztán lehet várni a reakciót. Ha hisztériázik, és nem hajlandó érted semmit sem tenni, akkor lehet, hogy nem érdemel meg téged.
Ne mondd meg neki. Hidd el baromság, abból még soha semmi jó nem sült ki. Lefogyni nem fog csak önbizalomhiányos lesz v megutál. Amúgy meg nyilván neki is van agya látja a tükörbe h néz ki. A lányok egész nap ezen kattognak.
Ha azt akarod lefogyjon vedd rá h mozogjon. De nem úgy h egyszer szólsz neki h jöjjön le veled GYÚRNI a sok izommannerrel izzadni, hanem menjetek el futni pl. Vagy mondd neki h menjen el egy ilyen csajos izére, aerobic zumba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!