Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tartom szépnek a barátnőmet és nem is vonzódom már nagyon hozzá testileg. Mi a teendő? (21/F)
Mindenképp szakíts, nektek nincs közös jövőtök. Nagyon nem vagy már szerelmes, de még csak nem is igazán szereted, sőt szó szerint "a szagát sem bírod". Nem szeretsz vele lenni, idegesít, úgy érzed, túlságosan rád telepszik, erre azt írod, hogy még azért szereted. Most őszintén, kit akarsz átverni? Magadat?
Te nem őt akarod kímélni, hanem nincs elég vér a pucádban, hogy odaállj elé, hogy "nézd, szívem, ennyi volt, már nem szeretlek, fejezzük be". Pedig ez lenne a leghelyesebb megoldás.
De hát testileg nem vonzódsz hozzá. Nagyon lelkileg sem, mert már a társasága sem dob fel túlzottan, ha jól veszem ki, inkább idegesít. Szerintem inkább az van, hogy kényelmesebb neked így, mint hogy lépnél valamit. Csak úszol a langyos kakiban, mert megszoktad.
Mondjuk azt megértem, hogy három év azért csak hosszabb idő, persze, vannak közös emlékek is.
Mindegy, te tudod. Szerintem én nem maradnék ilyen kapcsolatban. Pedig nem vagyok annak a pártján, hogy az emberek rögtön szakítsanak az első problémák megjelenésekor, de a leírásodból annyira úgy látszik, hogy ez a kapcsolat már nagyon haldoklik.
Annyit fűznék még hozzá, hogy a te korodban én se tudtam még szakítani. Akkor se hagytam ott a lányt, amikor megcsalt! Nem mintha most sokkal idősebb lennék :)
Lényeg, hogy életem legnagyobb hibáját követtem akkor el!
Téged nem csaltak meg, itt teljesen más a helyzet, de te is hasonló lehetsz mint én. Egyszerűen nem bírsz kiszállni, amiért utólag nagyon fogod hibáztatni magadat.
Legalábbis én utólag többször is a falba vertem a fejemet, hogy lehettem ekkora idióta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!