Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem tartom szépnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tartom szépnek a barátnőmet és nem is vonzódom már nagyon hozzá testileg. Mi a teendő? (21/F)

Figyelt kérdés
A barátnőmmel három éve vagyunk együtt,dióhéjban jól kijövünk,de sajnos egyre gyakrabban veszekszünk, nem bírom elviselni az alábbi okok miatt.Kezdem az alapoknál hogy a szüleim szerint nagyon szép,nálam is így volt még az elején de ahogy múlt az idő egyre kevésbé szerettem volna vele "aktust létesíteni" sőt van amikor már látni sem akartam mert most is a héten hétszer találkozunk! ez nem vicc és ha mondom hogy az a baj hogy túl gyakran találkozunk akkor meg az idegeimre megy a nyávogásokkal,továbbá a kapcsolatom a haverokkal is inkább a nullához van közel mert ha elmegyek edzeni,futni,vagy szimplán beszélgetni egy jót a haverokkal és császkálni egy keveset már kiveri a hisztit hogy én biztos más lányokkal kavarok stb.Most jön egy olyan dolog ami szerintem sok embert(engem is beleértve) a higiéniai állapot,múltkor amikor találkoztunk és éreztem a száján hogy már savas volt a szájszaga egyszerűen felállt a szőr a hátamon,és ha nem is gyújtunk rá sokszor,most azonban felkináltam a lehetőséget,hogy legalább a bagó szagot érezzem mert még az is elviselhetőbb volt. Továbbá a családdal is elég vegetatívan vagyok..sokszor nem jövünk ki,meg úgy eléggé rossz természetűek,pedig nem iszok,nem drogozok és szerintem nem is kedvelik az arcomat pedig gyakran viszek kis apróságokat nekik,mégis látom ezt a lenézőséget a szemükben,hangnemükben.. szóval mit kéne tennem? sajnálom hogy ilyen hosszú lett. a válaszokat előre is nagyon szépen megköszönöm!

2013. dec. 12. 17:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mindenképp szakíts, nektek nincs közös jövőtök. Nagyon nem vagy már szerelmes, de még csak nem is igazán szereted, sőt szó szerint "a szagát sem bírod". Nem szeretsz vele lenni, idegesít, úgy érzed, túlságosan rád telepszik, erre azt írod, hogy még azért szereted. Most őszintén, kit akarsz átverni? Magadat?

Te nem őt akarod kímélni, hanem nincs elég vér a pucádban, hogy odaállj elé, hogy "nézd, szívem, ennyi volt, már nem szeretlek, fejezzük be". Pedig ez lenne a leghelyesebb megoldás.

2013. dec. 12. 18:32
 12/15 A kérdező kommentje:
Bevallom tényleg nincsen mert az elmúlt közös emlékek azok még hozzáfűznek és tudom ezt elszakítani az ami a legszarabb.. ez a millió problémát eltekintve még szeretem de nem tudom hogy és miként mondjam meg. talán az egyedüllét az amitől félek leginkább
2013. dec. 12. 18:44
 13/15 Költőnő? ***** válasza:
csak kényelemből félelemből az újtól nem maradj...
2013. dec. 12. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:

De hát testileg nem vonzódsz hozzá. Nagyon lelkileg sem, mert már a társasága sem dob fel túlzottan, ha jól veszem ki, inkább idegesít. Szerintem inkább az van, hogy kényelmesebb neked így, mint hogy lépnél valamit. Csak úszol a langyos kakiban, mert megszoktad.

Mondjuk azt megértem, hogy három év azért csak hosszabb idő, persze, vannak közös emlékek is.

Mindegy, te tudod. Szerintem én nem maradnék ilyen kapcsolatban. Pedig nem vagyok annak a pártján, hogy az emberek rögtön szakítsanak az első problémák megjelenésekor, de a leírásodból annyira úgy látszik, hogy ez a kapcsolat már nagyon haldoklik.

2013. dec. 12. 18:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Annyit fűznék még hozzá, hogy a te korodban én se tudtam még szakítani. Akkor se hagytam ott a lányt, amikor megcsalt! Nem mintha most sokkal idősebb lennék :)

Lényeg, hogy életem legnagyobb hibáját követtem akkor el!

Téged nem csaltak meg, itt teljesen más a helyzet, de te is hasonló lehetsz mint én. Egyszerűen nem bírsz kiszállni, amiért utólag nagyon fogod hibáztatni magadat.

Legalábbis én utólag többször is a falba vertem a fejemet, hogy lehettem ekkora idióta!

2013. dec. 12. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!