Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem tartom szépnek a barátnőmet és nem is vonzódom már nagyon hozzá testileg. Mi a teendő? (21/F)
A barátnőd nagyon ragaszkodó típus, az én kapcsolatom is emiatt ért véget. Túl sokat voltunk együtt, pedig mi nem is voltunk együtt minden nap. Ebben a korban kell még egy kis szabadság úgymond.
Engem otthagytak, de megértem, nagyon nehéz volt, de a lány megmondta kerek perec, már nem érzi ugyan azt mint korábban!
Sírtam, úgy éreztem egy darabot kitépnek a szívemből, pedig én mindent megtettem érte! Ellenben megértem őt, ha már elmúltak az érzései és már nem szeret, akkor menjen, ez ellen nem lehet mit tenni!
Most ezért lehet egyesek megköveznek, de ha már nem kívánod a barátnődet, zavar hogy ennyit vagytok együtt, nem szeretsz már vele lenni, akkor lehet el kéne gondolkozni a szakításon. Tudom ez nagyon nehéz, és biztos összetöröd a szívét, de az érzéseknek nem lehet parancsolni, te úgy néz ki már nem szereted.
Amit az igénytelensége és a túlságos ragaszkodása okozhatott a leírtak alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!