Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul, hogy eltitkolta előlem?
Figyelt kérdés
A barátommal, még a kapcsolat elején beszélgettünk az előző kapcsolatainkról, hogy ki min van már túl. Ekkor azt mondta, hogy az exével nem történt semmi, csak csók, meg hogy utálja, nem is tartják a kapcsolatot, mivel szónélkül lelépett a lány. Most 3 év után, amikor kiderült, hogy annak ellenére, hogy utálja, mégis felköszönti a szülinapján... most újra felmerült a téma és elmondta, hogy a csókon kívül volt egy kis petting is. Ez eléggé rosszul esett, és amikor megkérdeztem, hogy ezt miért nem mondta el akkor, amikor elsőször beszéltünk ilyesmikről, azt válaszolta, hogy szerinte ez nem fért bele a kapcsolatunkba... Gondolom arra akart célozni, hogy félt, hogy emiatt meggondolom magam. Most viszont nem tudok megbízni benne, attól tartok, hogy még van valami, amit eltitkol. Pedig azt mondja,hogy mr nincs semmi.
Szerintem csak félt, hogy hogy reagálsz rá, ha elmondja. Érhető, ha nem esik jól, nekem sem esne jól, szerencsére a párommal még a legkínosabb részleteket is tudjuk egymás múltjáról, nekünk ez bőven "belefér" a kapcsolatba.
Azért én ezt nem látom akkora dolognak, hogy ne lehetne túltenni magad rajta.
2013. dec. 12. 14:04
12/19 anonim válasza:
Én mondjuk nő vagyok, de nem értem, mi a baj azzal, hogy felköszöntötte a születésnapján???
A többivel kapcsolatban Dowd már leírta amit én is gondolok...
Ne ragozd túl!
2013. dec. 12. 14:27
13/19 A kérdező kommentje:
Feleslegesnek tartom, ha nem tartják a kapcsolatot (legalábbis ezt mondja...), másrészt meg utálja. Akkor miért? :D Ha valakit nem kedvelek, akkor minek? Ráadásul, ennyi idő után... Ja, és ne legyek féltékeny, de amikor én egy osztálytársamról meséltem neki, semmi félreérthetőt nem mondtam, csak azt, hogy milyen furcsán viselkedik... akkor már egyből arra gondolt, hogy akkor biztos tetszik. :D Ha egy ellenkező neműről mesélek neki, egyből azt hiszi, hogy érzek valamit, pedig előtte nem is voltam mással, nekem ő az első minden téren, tehát nem vagyok az a könnyűvérű-típus.. :)
2013. dec. 12. 14:37
14/19 anonim válasza:
Akkor gondold igy. Nem azért kértük, hogy ne kombinálós nőként gondolkozz, ennyi erővel a napot is kérhetnék, hogy ne süssön :)
Azt kértük, hogy legyél okos nő, és ezt ne fújd fel, pláne ne rajta vezesd le.
2013. dec. 12. 14:40
15/19 anonim válasza:
Mert, nem nem utálja... azt azért mondta, mert TE azt akartad hallani... ahogy azt akartad hallani, hogy csókon kívül semmi nem volt köztük...
Talán azért, mert nem fogadtad volna el az igazságot, és túlreagáltad volna...
Mit tettél volna, ha az elején megmondja, hogy hatalmasakat szeretkeztek, és bár nem szereti, azt az x időt nem tudja végérvényesen kitörölni?
3 éve vagytok együtt... nem baromira mindegy, hogy anno meddig jutott el az exével? Veled van, nem vele. Ismeri... eltöltöttek együtt x időt... Kezelje vadidegenként, csak mert te azt szeretnéd?
Nem bántásként, tényleg... de egy hároméves kapcsolat után talán ideje lenne felnőnöd. ;)
12-es voltam
2013. dec. 12. 14:52
16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az gyerekes dolog, ha valaki nem képes őszintén megmondani az igazságot, mert fél a következménektől. Én díjaztam volna az őszinteségét, hiszen azért jött szóba az egész, hogy megismerjük egymást.
2013. dec. 12. 17:21
17/19 anonim válasza:
Mivel boritékolható h. ebben az esetben meg azt irtad volna ki, hogy miért gáz hogy szülinapot köszönt, eléggé biztos h. a közösségnek van igaza ;)
2013. dec. 12. 17:24
18/19 anonim válasza:
Azért ez olyan vicces, hogy kitesznek nők ilyen kérdéseket, meg "jajj nem tudok benne bízni mert azt mondta szereti az epres csokit pedig nem is" típusú idióta kombinálások után még leállnak arról beszélni hogy mi a gyerekes viselkedés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!