Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is kiábrándító tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is kiábrándító tud lenni, ha egy fiatal lánynak már sok párkapcsolata volt előtted?

Figyelt kérdés

Nekem nincs nagy elvárásom, de amikor ilyeneket hallok válasznak, hogy volt már egy pár pasim, vagy nem számoltam, mindig arra gondolok legalább 10-el volt.(De olyan 16éves is volt, aki bevallotta, hogy 8pasija volt...) És akkor mindig eszembe jut, hogy vagy nagyon válogatós, úgyse leszek neki jó. Vagy hiába tennék a kedvére úgyis hamar megunna típus.

A szexről meg nem is beszélve, tucatnyian vagy még többen jártak benne előttem, ez is eléggé taszító.

2013. dec. 12. 11:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem azon szokták elhúzni a szájukat, hogy még csak 1 kapcsolatom volt, ami 3 évig tartott.

Bambulnak, hogy mii? Csak egy? És ezzel elkönyvelnek egy frigid libának.

Az ellenkezőjét (hogy egy lány többel is volt, mint ahány éves) díjazni szokták. Rossz városban élek...

2013. dec. 12. 12:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Én 29 évesen is soknak tartom a magam 10 pasiját, akikkel eddig ágyba bújtam... :/

De az ha valakinek, akár fiú, akár lány, már 20 éves korára megvan ez a mennyiseg az gáz. Az nem tud igazán szeretni, kötődni, ragaszkodni, az csak arra megy, hogy ő legyen az ász, aki mindenkit megkap. Vagy lelki problémái vannak, amivel ez az út a lehető legrosszabb neki.

2013. dec. 12. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Miért, minden egyes nőt megkérdeztél már arról, hogy szerintük mennyire gáz az, hogy még csak egy kapcsolatod volt?

Hadd meséljek el két személyes történetet:

1.Amikor még kissé csúnyácska tinilány voltam, egy pasi sem nézett rám. Emlékszem, amikor kicsit kikupálódtam 18 éves koromra, és a barátnőimmel elmentünk egy buliba (ahol csupa ismerős volt), odajött hozzám ismerkedni egy srác. Aki aztán az este végén elkezdett kérdezgetni, merthogy neki mindenki azt mondta, hogy szűz vagyok még és sosm volt pasim ennyi idősen - igen, konkrétan arról ment a beszélgetés a srácok között, hogy milyen gáz vagyok ezért;)

2. Én majdnem mindig nők között dolgoztam, gondolhatod mennyiszer átbeszéltem már ezeket a pasis témákat. Elárulom neked, a többség iszonyatosan gáznak találja azt, ha egy pasi meg tucatnyi csajban járt már, sőt alapvetően elkönyvelik azzal, hogy csak szexre hajt, ezért még a lehetőséget sem adják meg nekik. Mert taszító az, amikor valaki csak puncinak nézi a nőket.

Persze, nem kell ezeket általános igazságként elkönyvelni, viszot szerintem szép példája annak, hogy egy-két vélemény alapján általánosítani sem kell. É végkép nem megint a kettős-mérce alapján nézni a nőket.

2013. dec. 12. 12:30
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Látom le lettem pontozva,mert diszkrimináloma nem szűz nőket.Szerintem mindenkinek joga van eldönteni,hogy kivel fekszik össze.A nőknek tetszika tapasztalt,nekem meg az tetszik,ha a barátnőmben nem járt még f@$z.
2013. dec. 12. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy egy pasi több nővel volt, még nem jelenti azt is, hogy jó az ágyban.. ilyen marhaságot se hallottam még.

Az én férjem velem vesztette el a szüzességét, és csak vele volt /van orgazmusom, soha senki mással nem volt. Egyébként 24 éves voltam amikor összejöttünk, és ő a 7. férfi az életemben. Szerencsére a szám így már nem fog növekedni.

Engem nagyon taszított volna ha mondjuk 8-10 nőnél többet döntött volna meg....de szerencsémre nem volt ilyen gondom. Sokkal inkább örültem a szüzességének.

27/N

2013. dec. 12. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!