Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem csajoztam, mert tisztában vagyok magammal. Most van egy lány aki nagyon megfogott, hogyan közelítsek hozzá?
22 vagyok. Még csókolóznom se sikerült soha, ezzel elmondtam mindent. Nagyon sok lánynál próbálkoztam. Alacsony-magas, sovány-kövér, stb. Társkeresőztem is egyszerre 6 oldalon, évekig. Képek küldése után még egy randi se jött össze. Barátaim is próbálnak mindig "rátukmálni" engem lányokra, kicsikarni egy találkozót legalább, de soha nem jön össze. Viszont nagyon sok lány barátra tettem így szert, mert amúgy azt mondják hogy bírnak, jól el lehet velem lenni, élvezik a társaságomat. Sajnos beleestem abba a hibába, hogy több ilyen lányba beleszerettem. Amint kiderült, megsértődtek és vége lett minden kapcsolatnak. Szóval így állok. Most van egy nő akivel direkt nem mentem bele a haverkodásba, hátha. Viszont így bunkónak gondol. Nekem nagyon tetszik, de nagyon gáznak érzem hogy ennyi idősen még a csókig se jutottam senkivel. Mit szólna ehhez egy nő ha mondjuk összejönne a dolog? Amúgy a szociális életem rendben van, anyagiak terén is jól állok (nemrég neveztek ki, 350e forintot viszek haza), van saját lakásom (hitelre), autóm. Amúgy nem rí le rólam hogy nem voltam még nővel, mert mindig női társaságban vagyok. Mindenki azt hiszi hogy volt velük valami. Én is játszom a magabiztost, nem akarok hülyét csinálni magamból (hazudni nem szoktam, ha rákérdez valaki megmondom az igazat, csak nem hirdetem)
Női vélemény rólam (több ismerőstől visszahallva, nő barátok őszinte elmondásai): Jó testem van, átlagos magasságú vagyok, pont jó. Probléma az arcommal van, ami nem illeszkedik egy ilyen "szexi" testhez (ezt mondták többen is, volt olyan bunkó csaj aki úgy fogalmazott "zacskóval a fejemen kegyetlenül megb*szn*"). Én mindent megpróbáltam amit lehetett, ezt tudtam kihozni magamból.
Sajnos nagyon sokat nyom a latba külső, szinte csak ez számít mindenkinél.
Mit kellene tennem? Hogyan közelítsek ehhez a csajhoz ha rosszak az adottságaim?
3askám a lúzer az vesztest jelent. Nos akinek saját lakása, kocsija és munkahelye van, arra nem igazán lehet elmondani hogy lúzer.
A kérdezőnek inkább a kisugárzásával lehet gond, vagy csak nem hozta öszze a sors olyan lánnyal, akinek tetszene.
Ahogyan olvasgatom itt az oldalon az ilyen kommenteket amit pl a 23/N leír, hát egyre jobban elmegy a kedvem a barátnő hódítástól. Inkább maradok egyedül:)
f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!