Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak a fiatal fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak a fiatal fiúk abban a tévhitben, hogy egy szórakozóhelyen találják meg az "igazit"?

Figyelt kérdés
Valamiért szórakozóhely a neve nem társkereső!!
2013. dec. 12. 06:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szinte bárhol lehet ismerkedni. Barátnőm pl. a férjét egy discoban ismerte meg. Két másik ismerősöm egy netes fórumon talált egymásra, én pedig a férjemmel a munkahelyünkön. Ezekről a helyszínekről mindről azt mondják általában, hogy alkalmatlanok arra, hogy párt találjunk. Erről ennyit.
2013. dec. 12. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Itt a gyakorin már szinte a "ne általánosíts" duma is közhelyes, de akkor is: ne általánosíts, szórakozóhely és szórakozóhely között nagy különbségek vannak ;).

Abban teljesen igazad van, hogy aki párkeresés céljából elmegy egy tipikus elit diszkóba, az nem tudom, melyik bolygóról jött - bár az is igaz, hogy aki célzottan élete párját keresi, az csak magát kínozza, mert ez nem így működik. Lényeg a lényeg, hogy a tipikus diszkó felszínes rongyrázásról szól, és bizonyos vegyületek okozta tudatállapotban az állatias ösztönök kontrollálatlan felszínre töréséről.

Egy ilyen hely meglátogatása számomra mindig felért egy discovery jellegű dokumentumfilmmel. Ahogy a díszhímek feszítenek, mert túlteng bennük a tesztoszteron. Igyekeznek minél díszesebb tollazatot magukra aggatni, és a fizikai paramétereiket minél inkább eltúlozni, hogy minél értékesebb hímegyednek látsszanak. Keményen méricskélik a konkurenciát, jelölgetik a területüket, az arra tévedő gyengébbnek tűnő példányokkal erőfitogtatásba kezdenek. Ekkor általában a kevésbé magabiztos elsunnyog, ha mégsem, akkor összecsap a két példány, hogy aztán kegyetlenül szembesüljenek azzal, hogy ez nem a dzsungel, amikor is a kidobólegények szépen miszlikbe kapják őket.

A maradék pedig párzási táncra csábítja a nőegyedeket, akik egyébként pont ugyanilyen állatiassá bomlanak, amikor igyekeznek felkelteni a legdíszesebb bika figyelmét. A bika értékét erősen meghatározza izomtömege - pontosabban a khm... térfogata -, valamint a bőrének értéke, amit általában olyan egyértelmű jelekből lehet felmérni, mint devergo, versacce és társai. A nőegyed értékét erősen meghatározza bundázatának hiányossága, valamint tőgyének mérete és a hátsó zsírpárnák formája. Ahogy nézegetem ezeket a fújtató műkanokat, ahogy odamásznak a csajok mögé a farkukat dörgölve, és feszítenek a többi fickóra, halál komolyan nem embereket látok.

Na, aki itt párt keres magának, annak azt mondom, hajrá. Ettől függetlenül én is egy koncerten láttam meg a feleségem életemben először, és egy évvel később szintén egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, és utána is kezdetben bulikban találkoztunk. Lehet itt jönni utcával, meg könyvtárral (de komolyan: ezt mégis ki találta ki?) ás hasonló hülyeségekkel, de akkor is buliban a legkönnyebb ismerkedni, csak éppen nem a felszínesség állatias mekkájában, a diszkókban.

2013. dec. 12. 12:16
 13/15 anonim ***** válasza:

miért ne lehetne szórakozóhelyen megismerni valakit?

teszem azt megpillantasz ott egy olyan embert, akit már látásból ismersz, vagy köszönőviszonyban vagytok, csak még eddig nem oldódtál fel eléggé, hogy közeledj felé

2013. dec. 12. 12:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Már bocs de én ott találtam meg, onnan volt egy 3 és most már egy 5 éves kapcsolatom is.
2013. dec. 12. 17:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Én pl internetes társkeresőn ismertem meg a feleségemet:)

24/F

2013. dec. 12. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!